K KaanWick Femtopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2024 #1 i7 13650HX işlemcim mevcut. Şu ana kadar bir sorun ile karsılasmadım ama ileride sıkıntı cıkarır diye ara sıra endişeleniyorum. Render ve oyun ağırlıklı kullanıyorum. Güncellemeyi yaparsam performans kaybı yaşar mıyım? Intel'in bu sorunu i7 13650HX'i etkiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2024
i7 13650HX işlemcim mevcut. Şu ana kadar bir sorun ile karsılasmadım ama ileride sıkıntı cıkarır diye ara sıra endişeleniyorum. Render ve oyun ağırlıklı kullanıyorum. Güncellemeyi yaparsam performans kaybı yaşar mıyım? Intel'in bu sorunu i7 13650HX'i etkiliyor mu?
W WhiteWalker23 Megapat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 307 5 Kasım 2024 #2 Bugün aynı işlemcili bir laptop sipariş verdim. Aynı endişeleri yaşıyor ve araştırıyorum. Siz bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?
Bugün aynı işlemcili bir laptop sipariş verdim. Aynı endişeleri yaşıyor ve araştırıyorum. Siz bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar?
K KaanWick Femtopat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 WhiteWalker23 dedi: Bugün aynı işlemcili bir laptop sipariş verdim. Aynı endişeleri yaşıyor ve araştırıyorum. Siz bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yaptım performans kaybı yaşamadım. Ayrıyeten herhangi bir sorun da yaşamadım lakin ısınan bir işlemci ekstra bir sogutucu almanızı tavsiye ederim.
WhiteWalker23 dedi: Bugün aynı işlemcili bir laptop sipariş verdim. Aynı endişeleri yaşıyor ve araştırıyorum. Siz bir sorun yaşadınız mı şimdiye kadar? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yaptım performans kaybı yaşamadım. Ayrıyeten herhangi bir sorun da yaşamadım lakin ısınan bir işlemci ekstra bir sogutucu almanızı tavsiye ederim.