L letoa Zeptopat Katılım 9 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #1 Merhaba kullandığım cihaz ASUS ROG STRIX G16 laptop. Ekran kartı RTX 4050. İşlemcim Intel i7 13650HX. RAM 16 GB. 512 GB. Hackintosh'ların NVIDIA ekran kartlarını desteklemediğini duydum Hackintosh denemek istiyorum önerir misiniz bu sisteme sorun yaşar mıyım ve hangi Mac sürümünü kurmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Aralık 2024
Merhaba kullandığım cihaz ASUS ROG STRIX G16 laptop. Ekran kartı RTX 4050. İşlemcim Intel i7 13650HX. RAM 16 GB. 512 GB. Hackintosh'ların NVIDIA ekran kartlarını desteklemediğini duydum Hackintosh denemek istiyorum önerir misiniz bu sisteme sorun yaşar mıyım ve hangi Mac sürümünü kurmalıyım?
Hatayli_Developer Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 115 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop:Lenovo Thinkpad X1 Yoga Gen2 Ram:Samsun 16 GB(8 + 8) DDR3 İşlemci:İntel İ7 7600U Grafik:İntel HD Graphics 620 Depolama:512 GB SSD(256 256 şeklinde bölünmüş) İşletim Sistemi:Manjaro Linux Plasma KDE Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2024 #2 Genellikle Intel uyumlu olur Apple Intel ile anlaşması olduğu için ama bence Mac/OS yerine Linux seçebilirsin ve bilgisayar Windows 11 veya Linux'u çok rahat kaldırır bence gerek yok ama sen bilirsin. Hackintosh Nedir? Hackintosh nedir kısa ve öz bir anlatım karşınızdayım. www.technopat.net Ekran kartını bilemem ama işlemci muhtemelen uyar ama dediğim gibi sistem güzel bence iyi değerlendir
Genellikle Intel uyumlu olur Apple Intel ile anlaşması olduğu için ama bence Mac/OS yerine Linux seçebilirsin ve bilgisayar Windows 11 veya Linux'u çok rahat kaldırır bence gerek yok ama sen bilirsin. Hackintosh Nedir? Hackintosh nedir kısa ve öz bir anlatım karşınızdayım. www.technopat.net Ekran kartını bilemem ama işlemci muhtemelen uyar ama dediğim gibi sistem güzel bence iyi değerlendir
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.921 Çözümler 82 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Aralık 2024 #3 letoa dedi: Merhaba kullandığım cihaz ASUS ROG STRIX G16 laptop. Ekran kartı RTX 4050. İşlemcim Intel i7 13650HX. RAM 16 GB. 512 GB. Hackintosh'ların NVIDIA ekran kartlarını desteklemediğini duydum Hackintosh denemek istiyorum önerir misiniz bu sisteme sorun yaşar mıyım ve hangi Mac sürümünü kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... 13.nesil intel işlemciler ve RTX serisi ekran kartları macOS desteklemiyor maalesef.
letoa dedi: Merhaba kullandığım cihaz ASUS ROG STRIX G16 laptop. Ekran kartı RTX 4050. İşlemcim Intel i7 13650HX. RAM 16 GB. 512 GB. Hackintosh'ların NVIDIA ekran kartlarını desteklemediğini duydum Hackintosh denemek istiyorum önerir misiniz bu sisteme sorun yaşar mıyım ve hangi Mac sürümünü kurmalıyım? Genişletmek için tıkla... 13.nesil intel işlemciler ve RTX serisi ekran kartları macOS desteklemiyor maalesef.