Çözüldü i7 13650HX sistemde Windows 11 yüklerken "hiçbir disk bulunamadı" hatası

• Konuyu başlatan pnrb
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 4.673
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pnrb

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
i7 13650HX
Arkadaşlar merhaba. ASUS ROG STRIX G16 satın aldım ve Windows 11 yüklerken hiçbir disk bulunamadı hatası alıyorum. VMD drıverını indirdim USB'ye attım ancak cihaz görmüyor. Bunun çözümü nedir?

Merhaba, aynı sorun bende de bulunmakta. Sizlerin dediğine göre şu an ilerlemeye çalışıyorum fakat aklıma takılan bir soru oldu. ASUS'un kendi sitesindeki Driver'ı exe olarak indirip Windows 11 kurulu olan belleğe extract mı yapmalıyım?
Aynen desiğiniz gibi yapmalısınız 🙂

Ben ilk başta kurarken VMD özelliğini kapatıp Windows 11 kurmuştum fakat daha sonrasında VMD özelliğini açmak istedim. Bugün tekrar Rufus ile USB belleğe Windows 11 kurdum daha sonrasında sizin dediğiniz driver'ı indirip aynı belleğe aktardım, halihazırda Windows 11 kurulu olan bilgisayarıma tekrar VMD açık bir şekilde kurmak istediğimde en son göz at kısmında USB bellek içerisindeki veriyi görmemeye başladı, bunun çözümünü biliyor musunuz acaba?

Ben ilk başta kurarken VMD özelliğini kapatıp Windows 11 kurmuştum fakat daha sonrasında VMD özelliğini açmak istedim. Bugün tekrar Rufus ile USB belleğe Windows 11 kurdum daha sonrasında sizin dediğiniz driver'ı indirip aynı belleğe aktardım, halihazırda Windows 11 kurulu olan bilgisayarıma tekrar VMD açık bir şekilde kurmak istediğimde en son göz at kısmında USB bellek içerisindeki veriyi görmemeye başladı, bunun çözümünü biliyor musunuz acaba?
Driveri extract olarak usb ye kurduysanız ve win11 yükleme ekranında ssd seçim kısmında sürücü güncelleye bastıktan sonra usb içerisinde dosyaları görmüyorsa yanlış extract yapmış olabilir. Usb yi tekrar hazırlayıp deneyebilirsiniz onun haricinde bir fikrim yok

Merhaba, aynı sorun bende de bulunmakta. Sizlerin dediğine göre şu an ilerlemeye çalışıyorum fakat aklıma takılan bir soru oldu. ASUS'un kendi sitesindeki Driver'ı exe olarak indirip Windows 11 kurulu olan belleğe extract mı yapmalıyım?
Aynen install yerine extact yap sonra dosyaları belleğe at

Sayfanın linkini atabilirmisin kral bulamadım kafayı yicem

Galiba buldum bunun olması lazım değilmi
bunun linkini atar mısnız ben asusun sitesinden sürücüyü flasha attım sürücüyü kur dedim ssd görünmedi sonra exe uygulamayı indirdim o açılmadı bu bilgisayarımla uyumlu degilmiş flasha extract yapamadım hazır sekilde dosyalar yok mu

bunun linkini atar mısnız ben asusun sitesinden sürücüyü flasha attım sürücüyü kur dedim ssd görünmedi sonra exe uygulamayı indirdim o açılmadı bu bilgisayarımla uyumlu degilmiş flasha extract yapamadım hazır sekilde dosyalar yok mu
Extract yapman lazım hocam olmazsa yardımcı olurum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı