Arkadaşlar merhaba. ASUS ROG STRIX G16 satın aldım ve Windows 11 yüklerken hiçbir disk bulunamadı hatası alıyorum. VMD drıverını indirdim USB'ye attım ancak cihaz görmüyor. Bunun çözümü nedir?
Benim bilgisayar ASUS G16 614ji modeli bu modeli Google girip sürücülerine girince ASUS'un kendi sitesinde chipset bölümünde zaten Intel Rapid diye yazıyor onu indiriceksiniz.
Bugün aynı sorunu bilgisayara Windows 11 kurarken yaşadım. Bilgisayarım ASUS ASUS'un kendi sitesinden chipset driverini USB'ye attım Windows 11 sürücü seçimi aşamasında sürücü güncelle dedim ve USB'ye indirdiğim güncel driveri yükledim daha sonrasında SSD'ler gözükmeye başladı. Sorunun en net çözümü budur.
Benim bilgisayar ASUS G16 614ji modeli bu modeli Google girip sürücülerine girince ASUS'un kendi sitesinde chipset bölümünde zaten Intel Rapid diye yazıyor onu indiriceksiniz.
Merhaba, aynı sorun bende de bulunmakta. Sizlerin dediğine göre şu an ilerlemeye çalışıyorum fakat aklıma takılan bir soru oldu. ASUS'un kendi sitesindeki Driver'ı exe olarak indirip Windows 11 kurulu olan belleğe extract mı yapmalıyım?