i7-13700 ve RX 6700 XT sistem darboğaz yapar mı?

a19b

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba.

Şu aralar bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum ve aklımda Intel i7-13700K ve AMD Radeon RX 6700 XT almak var. Monitörü 1080p almayı düşünüyorum.

Sizce darboğaz yapar mı?

Şu aralar bir bilgisayar toplamayı düşünüyordum ve aklımda Intel i7-13700K ve AMD Radeon RX 6700 XT almak var. Monitörü 1080p almayı düşünüyorum.

Sizce darboğaz yapar mı?

Hayır asla yapmaz.

Sizce darboğaz yapar mı?
ekran kartına göre işlemci yüksek kalmış haberin olsun

Hayır, bende gayet idael. Gelecekte değiştir ise ekran kartını işlemciye gerek kalmaz değiştirmek.
gelecekte ekran kartını bırak ekmek alamıyacağız hiçbirşeyi geleceğe bırakma ekran kartını daha pahalı alıp işlemciden bütçeyi kıs bence

Gelecekte ekran kartını bırak ekmek alamıyacağız hiçbir şeyi geleceğe bırakma ekran kartını daha pahalı alıp işlemciden bütçeyi kıs bence

Ekran kartı gayet ideal. Seni 5 yıl hatta daha fazla götürür zaten ve arkadaş Valorant gibi oyunlar oynuyorsa iyi yapmış.

Gelecekte ekran kartını bırak ekmek alamıyacağız hiçbir şeyi geleceğe bırakma ekran kartını daha pahalı alıp işlemciden bütçeyi kıs bence
Sizce hangi ekran kartı uygun olur?

Ryzen 5 5600 3080 çıkabilirsiniz ama oyun oynuyorsanız. 2 k oyunda mutlu eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…