i7-13700F sistem alınır mı?

EnesTr01

Hectopat
Yer
adana
Daha fazla  
Meslek
hemşire
Arkadaşlar, gaming kasa toplamak istiyorum. Bende de hâlihazırda 120 Hz ekran, 500 GB SSD, 16 GB DDR4 RAM mevcut. Ekran kartı GTX 1650 4 GB, işlemcisi ise AMD Ryzen 5 4600H özelliklerine sahip laptop var. Bu laptopu 13K sayıp üstüne 20K verip bir kasayla takaslamak istedim, o da şöyle:

i7-13700F DDR5 işlemci.
RTX 4070 12 GB ekran kartı.

16 GB DDR5 RAM, 1 TB SSD. Sizce mantıklı takas olur mu? Şöyle de yapabilirim: Laptopu satıp yine 33K'ya hazır sıfır sistem bakabilirim. Sizce hangisi mantıklı? Fikirlerinizi belirtir misiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250709_145050_com_sahibinden_ImageSliderActivity.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleyen: Moderatör:

2. el sistemi alırsan (pek tavsiye etmem) 2K ekran alman gerekir.

Evet, 2K oynamak istiyorum da 2. el olması ve fiyatı nasıl çok anlamıyorum. Sizlere sormak istedim.

Şu an sıfır sistem alırsan maksimum bütçeniz nasıl ve hangi oyunları oynuyorsunuz?

Şu an sıfır sistem alırsan maksimum bütçeniz nasıl ve hangi oyunları oynuyorsunuz?

33K’yı çok geçmek istemem. Oyun olarak da Forza 5, Marvel Rivals, RDR gibi oyunlarda takılırım.

33K’yı çok geçmek istemem. Oyun olarak da Forza 5, Marvel Rivals, RDR gibi oyunlarda takılırım.

Hocam, kusura bakmayın, daha iyi bilen biri yardımcı olursa güzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…