i7 13700H laptop alınır mı?

Salih335

Decapat
Daha fazla  
Lenovo ThinkBook 14 G6 alacaktım ancak 13 ve 14. nesillerde voltaj sorunu varmış. Bu sorunlar çözüldü mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Laptop almak ne kadar zor bir şey! Yahu her seferinde karar verip alacakken bir şey çıkıyor. Bıktım vallahi billahi...

Bilgisayarı yazilim ve siber güvenlik için kullanacağım. Vm falan çalıştırırım, kod yazarım.

Laptop:

Yerine bunu oneririm. Islemci olarak cok ucuk fark yok. Ekran ve pil omru olarak cok daha iyi.

Hocam bunların rami anakarta entegre oluyor diye biliyorum. Rami kendim 32 ye yükselteceğim için matebook alamam. Ram yükseltilse güzel laptop.

Hocam peki i7 13700h ların sorunu hala devam ediyor mu?
I5 13420h sizce benim için yeterli midir?

Bahsettiginiz sorun masaustu tarafinda vardi. Yinede 13700H fazla guc ceken ve verimsiz denebilecek bir islemci. Sahsen Ultra veya Ryzen islemcili modelleri secerim verimlilik icin. 13420H ise pek guclu bir islemci degil diye hatirliyorum.

Bahsettiginiz sorun masaustu tarafinda vardi. Yine de 13700H fazla guc ceken ve verimsiz denebilecek bir islemci. Sahsen Ultra veya Ryzen islemcili modelleri secerim verimlilik icin. 13420H ise pek guclu bir islemci degil diye hatirliyorum.

Ryzen olarak bütçemde r 7 7730U ve R7 7435HS modelleri var. Ultra serisi hakkında pek bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.

Ryzen olarak bütçemde r 7 7730U ve R7 7435HS modelleri var. Ultra serisi hakkında pek bilgim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim hocam.

Ultra serisi intelin yeni verimlilik odalli serisi hocam. 7435HS onermem iGPU olmadigi icin. 7730U ise iyi ama gucsuz denebilecek bir islemci. Ultra 5 125H'tan biraz geride. Ama dahada verimli bir islemci. Eger RAM yukseltmesi yapmayacaksaniz 16GB yeterli olacaksa yukarida attigim Huawei cihazi alin gecin.

Diger bir secenek bu.

Bunun özellikleri baya iyiymiş hocam. Kasa kalitesi nasıldır? Acer'e hic güvenmiyorum bu konuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…