i7 13700H render performansı nasıldır?

Alesto

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, i7 13700H render performansı ve oyun tarafında vermiş olduğu değerler nasıldır? Masaüstünde hangi işlemciye denktir?

Masa üstünde hangi işlemciye denktir sorusunu anlayamadım, bu işlemci zaten masaüstüne uyumlu olan bir işlemci.
i7 13700H işlemcimiz performans odaklı olduğu için her konuda iyi bir performans sağlayacaktır bu oyun olur, grafik tasarımı olur, renderlama işlemi olur vs. her konuda sağlıklı iyi bir performans verecektir.

Valorant gibi bir FPS oyununda işlemcinin denk olduğu bir ekran kartıyla birlikte 800-1200 FPS değerlerine ulaşabiliriz.

GTA V yüksek ayarlar 1080p düzeyinde rahat 100-150 FPS verebilir.

Masa üstünde hangi işlemciye denktir sorusunu anlayamadım, bu işlemci zaten masaüstüne uyumlu olan bir işlemci.
i7 13700H işlemcimiz performans odaklı olduğu için her konuda iyi bir performans sağlayacaktır bu oyun olur, grafik tasarımı olur, renderlama işlemi olur vs. her konuda sağlıklı iyi bir performans verecektir.

Valorant gibi bir FPS oyununda işlemcinin denk olduğu bir ekran kartıyla birlikte 800-1200 FPS değerlerine ulaşabiliriz.

GTA V yüksek ayarlar 1080p düzeyinde rahat 100-150 FPS verebilir.
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim. Masaüstü sorusunda ise şunu demek istedim yani İntel'in desktop için üretmiş olduğu hangi işlemciye denktir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı