Bu iki bilgisayar arasındayım sizce i5 i7 arasında cok fark olur mu?
İkisi de degilse bu fiyat aralıgında daha iyi bir PC öneriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler
Bu iki bilgisayar arasındayım sizce i5 i7 arasında cok fark olur mu?
İkisi de degilse bu fiyat aralıgında daha iyi bir PC öneriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler
Hocam eğer taşıma derdiniz yoksa kesinlikle masaüstü alın derim. Yine de illa ki laptop olacaksa 17300h daha iyi olur ayrıca 512GB depolama yetersiz kalabilir.
Hocam eğer taşıma derdiniz yoksa kesinlikle masaüstü alın derim. Yine de illaki laptop olacaksa 17300h daha iyi olur ayrıca 512 GB depolama yetersiz kalabilir.
Masaüstü almak istese masaüstü konusu açardı. Bıkmadınız mı laptop isteyen adama masaüstü önermekten? 512 GB da yeterli, yetmediği taktirde ekleme yapar.
6 bin TL fiyat farkını bu devirde vermezdim. i5 12500H da iyi bir işlemci.
Masaüstü almak istese masaüstü konusu açardı. Bıkmadınız mı laptop isteyen adama masaüstü önermekten? 512 GB da yeterli, yetmediği taktirde ekleme yapar.
Bıkmadık. 512GBın yeterliliği oynadığı oyuna yada yaptığı işlemlere göre değiştir tabii fakat şahsen bana yetersiz geliyor. Ayrıca bütçesi elveriyorsa daha yükseğini alabilir bence. Yine de o kadar farka değer mi emin değilim.
Hocam eğer taşıma derdiniz yoksa kesinlikle masaüstü alın derim. Yine de illa ki laptop olacaksa 17300h daha iyi olur ayrıca 512GB depolama yetersiz kalabilir.
Su an fiyatlar biraz şişik olabilir ama kafanda olussun diye atiyorum. 4070 super'den bir tik guclu ekran karti var icinde, monitorsuz. Monitor dahil 40k istersen 7700 xt'li ddr5 sistemlere bakabilirsin.