bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #11 Jhuelz dedi: Hocam diğerini iptal ettim ve sabah sipariş verdim bakalım. 4060 kart sizce kaç sene 1080p de üzmeden oynatır tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ultrada uzun süre götürmez. 2-3 sene sonra çöker. Yavaş yavaş ayar düşürerek uzun süre gidersiniz. Net bir şey söylemek zor.
Jhuelz dedi: Hocam diğerini iptal ettim ve sabah sipariş verdim bakalım. 4060 kart sizce kaç sene 1080p de üzmeden oynatır tahmininiz var mı? Genişletmek için tıkla... Ultrada uzun süre götürmez. 2-3 sene sonra çöker. Yavaş yavaş ayar düşürerek uzun süre gidersiniz. Net bir şey söylemek zor.
Jhuelz Kilopat Katılım 30 Temmuz 2018 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 2 Ocak 2024 #12 bilmemem dedi: Ultrada uzun süre götürmez. 2-3 sene sonra çöker. Yavaş yavaş ayar düşürerek uzun süre gidersiniz. Net bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... 6 sene 1050ti kullanmış birisi olarak ultrada gözüm yok. Orta-üst ayarlarda 5-6 sene götürsün yeterli olur.
bilmemem dedi: Ultrada uzun süre götürmez. 2-3 sene sonra çöker. Yavaş yavaş ayar düşürerek uzun süre gidersiniz. Net bir şey söylemek zor. Genişletmek için tıkla... 6 sene 1050ti kullanmış birisi olarak ultrada gözüm yok. Orta-üst ayarlarda 5-6 sene götürsün yeterli olur.