Bak bu oyunlardaki değeridir. Bende baya araştırdım. Ve google öyle kaç watt harcar diye yazmadım. Ben diyorumki çoklu çekirdek kullanımında zortlar. Tekli çekirdek çok fazla güç tüketmez.
Bak bu oyunlardaki değeridir. Bende baya araştırdım. Ve google öyle kaç watt harcar diye yazmadım. Ben diyorumki çoklu çekirdek kullanımında zortlar. Tekli çekirdek çok fazla güç tüketmez.
Tamam ben adama yardım etmeye çalışıyorum. Uzatmayalım. Arkadaşa tavsiyem kullanım amaçlarını kesin belirlesin. Yaşı muhtemelen küçük ve alabileceği bir sistem değil. Ama eğer bi sistem alacaksa son nokta buraya gelip. Ben bu bu amaçlarda kullanacam. Sizde yeterlimi bu desin. Milletde ona göre çözüm üretsin.
Varsayılan değerlerden bile alsak 13700k için düşük bir psu olacaktır. 750 W sağlam bir psu alması gerekebilir. Eğer sürekli yüksek güç altında tutacaksa
Tamam ben adama yardım etmeye çalışıyorum. Uzatmayalım. Arkadaşa tavsiyem kullanım amaçlarını kesin belirlesin. Yaşı muhtemelen küçük ve alabileceği bir sistem değil. Ama eğer bir sistem alacaksa son nokta buraya gelip. Ben bu bu amaçlarda kullanacağım. Sizde yeterli mi bu desin. Milletde ona göre çözüm üretsin.
Yeterli. Fazla işlemci gücü de göz çıkartmaz, her zaman iyidir. Bir arkadaş var konuda, ismi lazım değil; bilip bilmeden atmış, tutmuş. Yeri gelmiş atmış ama tutamamış. Aşağıda da göreceğiniz gibi.
Şu şekilde işlemciye binen yük artıyor ve işlemci daha fazla güç tüketiyor. Bu anlattıklarım dlss 2 için yarın öbürgün dlss 3 3000 serisine gelir. Hem ekran kartının hemde işlemcinin güç tüketimi azalırken daha fazla performans alabilirsin. Neden 13700k o işlemci 3090 bile besler. Sen oyun oynayacaksan ve rtx 3060'ı beslesin diyorsan 12400f ve 5600x gibi işlemcilere yönel hem bütçen rahatlar. 13700k çok pahalı. Ekran kartının fiyatına işlemci alıyorsun. Yayında açacaksan 13600kf fazlasıyla yeter. Ama dediğim gibi render alacaksanız işlemci tek başına psuyu yormaya başlar.
DLSS 3, 2000 ve 3000 serisine donanımsal eksiklikten dolayı gelemez. Az araştırmasını rica ediyorum kendinden. Resmi olmayan çalıştırma yöntemlerinden bahsetmez umarım bir de.
Yeterli. Fazla işlemci gücü de göz çıkartmaz, her zaman iyidir. Bir arkadaş var konuda, ismi lazım değil; bilip bilmeden atmış, tutmuş. Yeri gelmiş atmış ama tutamamış. Aşağıda da göreceğiniz gibi.
DLSS 3, 2000 ve 3000 serisine donanımsal eksiklikten dolayı gelemez. Az araştırmasını rica ediyorum kendinden. Resmi olmayan çalıştırma yöntemlerinden bahsetmez umarım bir de.