i7 13700K var. T120 Liquid cooler 120mm 5V ARGB işlemci sıvı soğutucu var. Apex ve Warzone oynarken CPU sıcaklığı 95-100 derece oluyor. Sizce normal mi? (Sıvı soğutucu önerisi alabilirim).
Ben de 11700KF işlemcimde 120mm kullanmıştım. 95 derece altına düşmüyordu. Kaldı ki sizin işlemciniz ısınan bir model. Arctic Liquid Freezer 360mm aldım ve şimdi 60 derecenin üstüne çıkmıyor, öneririm kesinlikle.
Hocam 120mm sıvı soğutucuların bazı hava sogutmalardan daha kötü performans sergilediğini duymuştum 240mm veya 360mm kaliteli sıvı soğutmaya geçerseniz sorun olacağını düşünmüyorum.
Sıcaklık değerleri normalin üstünde, 120mm o işlemci için düşük kalıyor iyi bir hava soğutucu veya 240mm veya üstü bir modele geçilebilirse sıcaklık değerleri normale dönecektir. 12700k için Noctua nh-d15 kullanmıştım ısı değerleri gayet normaldi 13700k içinde ortalama olacğını düşünüyorum.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.897,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam kesin bir şey söylemek zor. Bozulacağını veya hasar bırakacağını sanmam ama yine de bu halde kullanmamakta fayda var. En yakın zamanda soğutucunuzu değiştirin.
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!