i7 13700K RTX 360 Ti tabanlı sistem toplanır mı?

Bütçe
55000
Bakın bu sefer doğrunuz var, fakat yanlışınız da var,aynı fiyata 4070 Tİ varken 3080 alınmaz.
O kasa yerine mesh,hava akışı daha iyi olan kasalar tercih edilmesi daha iyi olur.

evet yani 4070 ti olur.

Bende biliyorum öyle olduğunu yazmışım. Sen ciddi misin? Bizi mi trollüyorsun?
Ciddiyim

Doğru okudum doğru da cevaplandırdım. Siz yanlışınızın doğrusunu öğrendiniz mi?
Arkadaşın dediği benim dediğimle aynı. Sen benim dediğimin yanlış olduğunu söylüyorsun.

Son düzenleme:
evet yani 4070 ti olur.

Ciddiyim

Arkadaşın dediği benim dediğimle aynı. Sen benim dediğimin yanlış olduğunu söylüyorsun.
Konu sahibinin dediği işlemci düşün ekran kartı top seviye olursa darboğaz olur demiş. Sizde işlemci ekran kartına göre güçlü, darboğaz olur demişsiniz. Siz işlemci güçlü olunca darboğaz olur demişsiniz, öyle olmuyor ekran kartı çok daha güçlü olunca darboğaz olur.

Kardeşim anlamıyormusun büyük harflerle yazdım, kafan basmıyormu ya. Konu sahibi TAM TERSİ demiş yine anlamamak için inat ediyorsun. Önce doğruladığın. Metini düzgün oku.

Son düzenleme:
@Recep Baltaş Abi gözünü seveyim şu konuya açıklık getir lütfen
forumu yanlışlıkla ikiye böldüm, engin bilgilerini bizlerle paylaşman dileğiyle.
Abi ben sana tavsiyemi verdim. Sahada konu hakkında bilgisi olmayanlarla tartışmayacağım.

@Recep Baltaş Abi gözünü seveyim şu konuya açıklık getir lütfen
forumu yanlışlıkla ikiye böldüm, engin bilgilerini bizlerle paylaşman dileğiyle.
Abim özür dilerim, sana yardım etmeye çalışıyordum. Bazı sinirbozucu insanlar yüzünden böyle davranmak zorunda kaldım. Aklında kalan başka bi soru varsa diğerlerini takmadan doğru bir şeklide bilgi veririm.

Son düzenleme:
Ya vallahi uzatmayayım diyorum ama harbi aklım almıyor. Şuradaki ilk cümleye lütfen bir bakın sizce doğru mu? Gelmiş bir de bize laf ediyor keşke yanlışınızı kabul etseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…