Caferistan
Decapat
Daha fazla
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizce bu sisteme nasıl bir monitör almalıyım, öneriniz var mı?Bütçeniz varsa sıvı soğutma tercih etmeniz daha iyi olur onun dışında güzel sistem.
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizce bu sisteme nasıl bir monitör almalıyım, öneriniz var mı?
Yorumunuz için teşekkür ederim. Sizce bu sisteme nasıl bir monitör almalıyım, öneriniz var mı?
7k bütçem var dostum.2K veya 4K bir model tercih edilebilir bütçenize göre bir öneri yapabilirim.
Teşekkür ederim dostum. 4k monitörün yenileme hızı düşük olduğu için düşünmüyorum.2 veya 4K tercıhe gore degısebilir ama butceyı baz almazsak.
2K Asus TUF VG27AQ 27" 1 MS 165 Hz HDMI+DP FreeSync/G-Sync QHD IPS LED Monitör Fiyatları ve Özellikleri 4K ıstersenız baska allternatıfler var.
Sağol dostum yorumun için. Psu konusunda çok araştırma yaptım bir türlü karar veremedim aldığım bu PSU da 4k kadar fiyat verdim ATX 3.0 çıkışı bir de PCI E5 olması beni cezbetti. Gpu için de 40serisine uygun olması beni buna yönlendirdi. Aslında PSU için bütçemin üzerine çıkıp aldığım bir üründü.Sıvı soğutma lazım PSU olarak daha fp şeyler tercih edilebilir RAM olarak da alabilirseniz bunu alın.
Onun dışında güzel sistem.ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Sanırım sistemi almışsınız, hayırlı olsun.
Benzer sistem kuracaklara tavsiyelerim;
- İşlemci: Video edit ile uğraşılmayacaksa daha uyguna 13700KF tercih edilebilir.
- Soğutma: Tercihim 240mm sıvı soğutma olurdu
- Anakart: MSI Pro Z790-A Wi-Fi - vatan OEM %10 - 6758 TL
MSI PRO Z790-A WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI PRO Z790-A WIFI Intel Z790 Soket 1700 DDR5 7200MHz (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
- RAM: Tercihim 6000 CL36 ya da daha iyisi olurdu - Amazon ~ 3500 TL
- SSD: 7k+ gen4 gayet iyi, alternatifler 980 Pro, WD 850X, Kioxia Pro hangisi uygunsa
- Ekran kartı: 4070 Ti gayet iyi, marka tercihim bulunabilirse Palit olurdu
- Kasa, tercihim NZXT H5 Flow (kalite) ya da MSI 111R (RGB) olurdu
- PSU: MSI MPG A850G PCI-E5 gayet iyi - vatan OEM %10 - 3518 TL
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
PCI-E5 bağlantı önemli değil ise alternatifler Corsair RM850X ya da NZXT C850 2022 ~ 3000 TL
Corsair 850W RMx White Series RM850x 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı
Corsair 850W RMx White Series RM850x 80 + Gold Tam Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
NZXT C850 PA-8G1BB-EU 850W 80+ Gold Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
- Monitor: Gigabyte M32Q - bütçe artar ise - 8799 TL
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com