Merhaba arkadaşlar...
ROG STRIX Z790-H Gaming Wi-Fi
Intel Core i7 13700K
Corsair Vengeance 32 GB RAM(2x16)
ASUS TUF RX 7700 XT OC 12 GB
Bilgisayarı toplayalı daha 1 yıl olmadı ve son 20 gündür aşırı bir ısınma sorunu yaşıyorum. Söküp macun değiştim fakat hiçbir şey değişmedi. Video bile açsam sıcaklık 90-100 oluyor. BIOS sürümüm güncel az önce güncelledim onu da ama ne yaptıysam sorun geçmiyor. Ekleyeceğim görselde arka planda herhangi bir başka uygulama açık değil.
Hocam bu işlemci çok çabuk ısınıyor güç seçeneklerinden yükseği seçmiş olabilirsin BIOS güncellediysen default yapıp sonra fan ayarlarını yapılandır veya pompa bozuk olabilir. Kaç RPM de bir bak BIOS'tan.
Hocam bu işlemci çok çabuk ısınıyor güç seçeneklerinden yükseği seçmiş olabilirsin BIOS güncellediysen default yapıp sonra fan ayarlarını yapılandır veya pompa bozuk olabilir. Kaç RPM de bir bak BIOS'tan.
Hocam %10 kullanırken nasıl 100 derece oluyor. Benim gibi soğutucudaki jelatini sökmeyi unutmadın değil mi ya da boşluk mu oluştu iyi sıkmamış olabilirsin.
Hocam %10 kullanırken nasıl 100 derece oluyor. Benim gibi soğutucudaki jelatini sökmeyi unutmadın değil mi ya da boşluk mu oluştu iyi sıkmamış olabilirsin.