Arkadaşlar bunları hangi kritere göre önerdiniz acaba?
ARCTIC Sıvı Dondurucu II 240 A-RGB
i7-13700K için En İyi 240mm AIO Soğutucu
ARCTIC Sıvı Dondurucu II 240 A-RGB.
Özellikler: Tür: 240mm AIO Sıvı Soğutucu
| Renkler: Siyah
| TDP: 250W
| RGB: Evet
| Boyutlar: 277 x 120 x 38 mm
| Fan: 2x ARCTIC P12
PWM RGB 120mm
| Fan Hızı: 200 — 1.800RPM
| Gürültü: 10,64dB(A)
| Soket Desteği: Intel: LGA 1700, 1200, 115X, 2011-3, 2066
AMD: AM4, AM5
ARTILARI
- Şirket içi pompa tasarımı
- Dahil edilen VRM fanı
- Eşsiz fiyat-performans oranı
- 6 yıl garanti
EKSİLERİ
- Fiziksel kılavuz dahil değildir
- Zor kurulum
Soğutma Performansı: ARCTIC
Liquid Freezer II 240mm AIO, maksimum
2.000RPM hızında çalışan iki ARCTIC 120mm fana sahiptir. i7-13700K işlemciyle yaptığım testler sırasında soğutucu 50°C sınırı dahilinde sıcaklıklar gösterdi. Hız aşırtmayı denedim ve sıcaklıklar 60°C civarında kaldı. Hız aşırtma girişimim önemli bir performans artışı elde etmemi sağladı.
PROFESYONELLER İÇİN İPUCU : 240 mm AIO soğutucuyu kasa tarafına bağlı olarak kasanın önüne, üstüne veya arkasına takabilirsiniz. Bu, PC kasanızın
hava akışını iyileştirebilir .
Yapı Kalitesi: Bakır ve alüminyum, ARCTIC Liquid Freezer II 240mm soğutucuda kolaylıkla bulunur. Ayrıca fanlarda, fan titreşimlerini azaltan ve soğutucunun genel gürültüsünü 10,64dB(A)'ya düşüren kauçuk tamponlar kullanılıyor.
Estetik: ARCTIC Liquid Freezer II, uzay gemisi benzeri tasarıma sahip göz alıcı bir pompaya sahiptir. Soğutucuyu taktıktan sonra ortaya çıkan RGB aydınlatma ve uzay gemisi efekti beni daha da büyüledi.
Tek dezavantajı pompa RGB aydınlatmasının olmaması . Aksi takdirde soğutucunun estetiği egzotik temalı bir PC yapısı için mükemmeldir.
ARCTIC Liquid Freezer II 240mm'yi incelerken soğutma performansı hakkında şunları söylemem gerekiyordu:
"AIO'nun soğutma yetenekleri, özellikle kendi fiyat aralığındaki benzer AIO soğutucularla karşılaştırıldığında olağanüstü."
Eğer Satın Al
ARCTIC Sıvı Dondurucu II 240 A-RGB
1 / 3
ARCTIC Sıvı Dondurucu II 240 A-RGB Pompa. (Resim: Tech4Gamers)
ARCTIC Liquid Freezer II 240 A-RGB radyatör. (Resim: Tech4Gamers)
ARCTIC Liquid Freezer II 240 A-RGB kuruldu. (Resim: Tech4Gamers)
Küçük bir form faktöründe olağanüstü performansa ve tasarıma ihtiyacınız var: SFF kasasına sığacak bir soğutucu arıyorsanız, ARCTIC Liquid Freezer II 240mm AIO, daha küçük bir form faktöründe egzotik bir pompa tasarımıyla mükemmel soğutma performansı sunar. Testlerim sırasında sıcaklıkların 50°C'nin altında olduğunu gördüm.
Varsa Satın Almayın
AIO soğutucu kurulumlarında yenisiniz: Maalesef ARCTIC Liquid Freezer II 240mm AIO'nun kurulumu zordur. Ayrıca pakette fiziksel bir kılavuz bulunmadığından kurulum sürecini kendiniz çözmeniz gerekir. AIO soğutucu kurulumlarında yeniyseniz soğutucuyu satın almanızı önermiyorum.
i7-13700K'yı En İyi 240mm AIO Soğutucu Yapan Nedir?
Üst düzey işlemcileri soğutma kapasitesine sahip, iyi tasarlanmış bir 240 mm AIO soğutucu arıyorsanız ARCTIC Liquid Freezer II 240 A-RGB tam size göre bir soğutucudur. Bu, cazip fiyatı ve dahili VRM fanıyla birleştiğinde, Liquid Freezer II 240 A-RGB'yi
i7-13700K işlemci için en iyi 240 mm AIO soğutucu haline getiriyor .