İsimsiz_X10
Decapat
NVIDIA tercih edin Intel ekran kartı konusunda iyi değil bu aralar.
MANTIS-3080 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-3080 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 ve ASUS TUF RTX 3080 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Tabii bu bütçeye RTX 4070 Ti toplanıyor tek tek @messinicocugu hocama bırakıyorum.
Şuan intel ekran kartına para vermek parayı çöpe atmaktan başka bir şey değil. İlerde satsan satamazsın. Driver, yazılım vs tam oturmamış. Diğer seçeneklere yönelmek daha mantıklı olacaktır.Intel'in yeni yeni dahili grafik kartı üretmeye başladığının farkındayım lakin şimdilik bana uygun geldi, ama eğer kullanımı hoşuma gitmezse ileride dediğiniz gibi NVIDIA'nın 4070 Ti ürününü alabilirim.
Önerdiğiniz sistem hoşuma gitmedi çünkü sistemde asıl amacım ileriye yönelik yükseltebileceğim sistem toplamak. Anakartın bu yüzden 1700 pin ve DDR5 desteklemesine dikkat ettim. Yorumunuz için teşekkürler.
Ayrıca ileriye yönelik 1700 soketli sistem toplamakta doğru değil. O soket 13. nesil ile ömrünü dolduruyor. AM5 soketli bir sistem toplaman daha doğru olacaktır.
Mesela şöyle bir sistemi değerlendirebilirsin. Sinerji Louis
Ayrıca ileriye yönelik 1700 soketli sistem toplamakta doğru değil. O soket 13. nesil ile ömrünü dolduruyor. AM5 soketli bir sistem toplaman daha doğru olacaktır.
Mesela şöyle bir sistemi değerlendirebilirsin. Sinerji Louis
Çok dengeli gerçekten. Bütçenin 21.000 TL sini ekran kartına verip 9.000 ile kalan parçaları dizmek. Nerden baksan denge. 12400 ile 4070 Ti besleyeceksin öyle mi30K böyle birşey toplanabilir.
AsRock H610M HVS/M2 R2.0 SOKET 1700 DDR4 3200MHz PCI-E 4.0, USB3.2 HDMI VGA mATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com XPG Spectrix D41 16GB (8GBX2) RGB DDR4 4133Mhz CL19 1.4V AX4U41338G19J-DT41 Dual Kit Ram « Gamers Arena - İntegra Teknoloji A.Å.
Gamers Arena, BiliÅim (Gaming) sektörüne yeni bir perakende zinciri ve güçlü e-ticaret anlayıÅı ile sektöre farklılık kazandıracak güçlü adımlar ve tecrübeli personeller ile müÅteri memnuniyeti odaklı çalıÅmayı prensip edinmiÅtirwww.gamersarena.com.tr Galax GeForce RTX4070 Ti 12GB 192Bit GDDR6X RTX 4070Tİ Ekran Kartı | Teknobiyotik
Galax GeForce RTX4070 Ti 12GB 192Bit GDDR6X RTX 4070Tİ Ekran Kartıwww.teknobiyotik.com Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Kioxia Exceria LRC10Z500GG8 500 GB M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com Dark Diamond PRO Mesh 4x12cm FRGB Fan, Full Akrilik Yan Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHDIAMONDPROMS) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Dark DIAMOND PRO MESH 4x12cm FRGB...www.teknobiyotik.com DeepCool PF750 750W 80+ Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri
DeepCool PF750 750W 80+ Güç Kaynağı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Ne olabilir mesela. ?6750 düşük kalmış bu bütçede.
Grafik tasarım için MAC daha iyi olur.Bir sorum var After Effects Adobe programları için 30.000 TL Intel, AMD'ya da MacBook hangisi daha iyi olur.
Ayrıca ben grafik tasarım konularında Intel daha iyi diye biliyorum yanlışsam düzeltin. Bu yüzden Intel için uğraşmıştım.
Oyun oynarım diye yazdım ama asıl amacım iş bunu göz önüne alırsanız iyi olur.