i7 13700KF işlemci için kule tipi soğutucu önerisi

Can Specter

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, i7 13700KF için kule tipi Thermalright Phantom Spirit kule tipini seçtim. Sizce yeterli olur mu? Oyun için sadece, render ile uğraşmayacağım. Be Quiet! Dark rock Pro 4 bile alabilirim. Ne önerirsiniz? (sıvı soğutma tercih etmiyorum).

Yeterli olur güzel soğutucu hayırlı olsun.

Yok hocam daha almadım her ikisini de önce sorayım dedim ki daha önce 14700KF düşünüyordum ısınma konusunda yeterli gelecek diyen ya da yetmeyecek diyen olduğundan kule tipi için vazgeçtim.

Yok hocam daha almadım her ikisini de önce sorayım dedim ki daha önce 14700KF düşünüyordum ısınma konusunda yeterli gelecek diyen ya da yetmeyecek diyen olduğundan kule tipi için vazgeçtim.

Phantom Spirit kaliteli macunla 240 mm sıvı soğutmalarla aynı performansı yakalayabiliyor.

Hava soğutmada alabileceğiniz en iyilerden biri Phantom, ancak işlemcinin stok hali ile bile tam yük altında 250W çekiyor, oyunlarda sorun olmaz, ağır yük altında bayağı ısınır bilginiz olsun.

Hava soğutmada alabileceğiniz en iyilerden biri Phantom, ancak işlemcinin stok hali ile bile tam yük altında 250W çekiyor, oyunlarda sorun olmaz, ağır yük altında bayağı ısınır bilginiz olsun.

Tamamdır zaten grafik, çizim yapmayacağım modelleme dahil sadece oyun için dediğim gibi 80C geçmesin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…