i7 13700KF RTX 3060 Ti sistem nasıldır?

Bütçe
40 000

Bütçeyi aşabilirseniz bu sistem iyi olur hem de ileriye dönük olur.

Bütçeyi aşabilirseniz bu sistem iyi olur hem de ileriye dönük olur.

Çok teşekkür ederim bilginize emeğinize sağlık.

Üstat teşekkürler ilgin için sağ olasın.

Hepiniz çok uğraşmıssınız emeğinize sağlık peki son bir şey daha sormak istiyorum ben bu sistemi toplarken farklı sitelerden toplamam gerekiyor ki hesaplı gelsin işte bu Trendyol Akakçe Hepsiburada vs sitelerden alışveriş yapmak güvenli midir?

Son düzenleme:

Hocam Akakçe bir indirim sitesi, direkt oradan alışveriş yapamazsınız. Orada indirimli fiyatlar listeleniyor ve evet genel olarak güvenlidir. Bazı marka siteleri var, oralar hakkında bir fikrim yok. Kendim Messi hocamın topladığı sistemi alacak olsam hangi sitelerden alacağımı yazayım, size de referans olur.

Ekran kartı: Teknobiyotik.
İşlemci: Bizdehesapli.
Anakart: Bizdehesapli.
Kasa: Hepsiburada.
PSU: Sinerji.
RAM: Gaming gen.
Sıvı soğutma: Sinerji.
SSD: Bizdehesapli.

Sadece SSD ve kasada değişik satıcı tercih ederdim. Messi hocam nasıl bir sistem toplamışsa en ucuza satan firmalar hep güvenilir ve evet, bu siteler güvenilirdir. Kredi kartı kampanyanız falan varsa asıl fiyatlarından daha ucuza bile alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alışveriş yapacağınız sitelerden emin değilseniz Google'a örneğin "Teknobiyotik'ten alışveriş yapılır mı sonuna Technopat" yazarak o siteden alışveriş yapan arkadaşların yorumlarını forum içinde görebilirsiniz.

Hocam vatan sanırım Zotac 4070 Ti'a her gece webe özel indirim uyguluyor dün de vardı saat 5-6 gibi bu indirim ibaresi kalktı yine indirim var 1000 TL daha ucuza geliyor yaklaşık yarın almayı deneyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-02-26-02-31-28-735_com.android.chrome.jpg
    55,5 KB · Görüntüleme: 31

Hocam bir de buna bakabilir misin 46900 vatan da indirim var uygun mudur?

Hocam bir de buna bakar mısınız size zahmet vatan da indirim var sabah 6 ya kadar uygunmu sizce 46 900.

Hocam vatan da sabah 6 ya kadar bir indirim var sizce uygunmu 46 900.

Dosya Ekleri

• sistem.JPG
    56,2 KB · Görüntüleme: 40
  • sistem.JPG
    56,2 KB · Görüntüleme: 28
  • sistem.JPG
    56,2 KB · Görüntüleme: 27
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…