Merhaba,
Aşağıdaki sistem için ne dersiniz? Bazı özellikler mali sebeplerle sınırlandırıldı sadece soğutma / enerji / anakart ve işlemci uyumluluğu açısından fikirlerinizi almak istiyorum. Bilgisayar da render işleri yapılacak. Oyun amaçlı değil.
İşlemcin çok güçlü ve kartın berbat bence 4060 Ti yerine 2.el temiz 3090BAK emin ol bunu 4E katlar. Bir de gelecek odaklı bir sistem istiyorsan 7900X'li bir sistem topla
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, işlemci fazla güçlü ve ekran kartı fazla güçsüz kalmış. Render için de genellikle ekran kartı önemlidir diye biliyorum
Yukarıdaki arkadaşa katılıyorum, işlemci fazla güçlü ve ekran kartı fazla güçsüz kalmış. Render için de genellikle ekran kartı önemlidir diye biliyorum
Baba fatura 6ay öncesi garanti etiketleri üzerinde 1.5 yıl garantisi var FurMark testi temiz ne nasıl biliyorsun açıp bir performans karşılaştırması yap
Aslında Anakart işlemciyi besleyecek kapasiteye sahip mi bunu daha çok merak ediyordum. Solidworks gibi programlardan render alınacak. 4070 ekran kartına geçtiğimde fiyat çok fark ediyor. Hatta bu ekran kartlarını hiç kullanmayıp Rog Strix RX 580T8G var elimde onu kullanmayı düşünüyorum sisteme.