Merhaba arkadaşlar kendime masaüstü PC toplamaya çalışıyorum fakat donanımdan çok anlamadığım için size sormak istedim.
Uyumlu mudur topladığım PC vs. ya da herhangi çıkartılacak veya eklenecek parça var mıdır?
Merhaba arkadaşlar kendime masaüstü PC toplamaya çalışıyorum fakat donanımdan çok anlamadığım için size sormak istedim.
Uyumlu mudur topladığım PC vs. ya da herhangi çıkartılacak veya eklenecek parça var mıdır?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
En ucuz AMD Ryzen 9 7900 On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 9 7900 On İki Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 12.065,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LT720 ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.799,10 TL'den başlayan fırsatları yakala!