i7-13700KF RX 6900 XT sisteme kesintisiz güç kaynağı önerisi

Merhaba, yeni sistem topladım ve sistemim biraz yüklü, elektrik kesildiğinde aniden kapanmalardan dolayı almak istiyorum.

Sistemim şöyle;
i7-13700KF.
Sapphire 6900XT toxci limited Edition 360mm.
32 GB G.Skill.
MSI MAG Z690 Torpedo.
Termal take 1200W Platinum PSU.
1 ad. Hard disk.

650 dedikleri kesintisiz güç kaynağı aldım PC'yi 30 sn tutabildi. Boşta.

Merhaba, yeni sistem topladım ve sistemim biraz yüklü, elektrik kesildiğinde aniden kapanmalardan dolayı almak istiyorum.

Sistemim şöyle;
i7-13700KF.
Sapphire 6900XT toxci limited Edition 360mm.
32 GB G.Skill.
MSI MAG Z690 Torpedo.
Termal take 1200W Platinum PSU.
1 ad. Hard disk.

650 dedikleri kesintisiz güç kaynağı aldım PC'yi 30 sn tutabildi. Boşta.

Bütçe belirtmemişsiniz ama bu olur sanırım.

Güç kaynağın sağlam, kaliteli bir ürün. Aniden kapanmalarda bir sorun yaşatacağını sanmıyorum açıkçası.
Yazı yazarken, oyun oynarken bi anda kapanmamasını istiyordur belki.

Elindeki 650 modeli 30 saniye tutuyor demiş. Böyle bir durumda kaydetme durumu var en azından. Tabii arkadaş kendisi bilir yine de.

Abi 1K parayı ben 30 sn içinmi vereceğim bana 20-30 dk sözü verdiler yarın iade edeceğim. Büyük güç kaynağı lazım. Uzun süre tutacak 1 saat e yakın olsa yeter parası neyse veririz sağlam kaliteli olsun. PSU güzel kalitelide ben onu 6 k ya aldım onunda yanmasını göze alamam şu an piyasada bulamıyorum aynısından. Grand serisi.

Bütçede sıkıntı yok bilindik kaliteli. Bildiğiniz marka yok mu?

Abi 1K parayı ben 30 sn içinmi vereceğim bana 20-30 dk sözü verdiler yarın iade edeceğim. Büyük güç kaynağı lazım. Uzun süre tutacak 1 saat e yakın olsa yeter parası neyse veririz sağlam kaliteli olsun. PSU güzel kalitelide ben onu 6 k ya aldım onunda yanmasını göze alamam şu an piyasada bulamıyorum aynısından. Grand serisi.

Bütçede sıkıntı yok bilindik kaliteli. Bildiğiniz marka yok mu?

6K verdiğiniz güç kaynağına kesinti, dalgalanma gibi birçok durum için önlemini, kaliteli parçalar koyarak firma alıyor zaten siz merak etmeyin hocam.

Öneri yapamıyorum maalesef. Bilgim olmayan ürünler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı