Merhaba. Bu sistemdeki parçalar birbirine uyumlu mu? Darboğaz ve diğer problemler yaşanır mı? Benim için işlemci ekran kartından daha önemlidir. Bu nedenle iyi bir işlemci seçmeye çalıştım. Anakart bu sisteme uyumlu mu bilmiyorum. Yardım eder misiniz?
Hocam ben bu işlerden pek anlamıyorum. Siz bilgili bir ağabeye benziyorsunuz. Acaba rica etsem güzel işlemcili bir sistem toplar mısınız? Gerçekten çok mutlu olurum.
Lenovo Legion R25i-30 Monitör 67B7GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Lenovo Legion R25i-30 Monitör 67B7GACBTK detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
İşlemci önemli dediği için intel önermek daha mantıklı bende yazılım sektöründeyim ve amd ler intel kadar iyi performans vermiyorlar workstation da ama oyun için ise amd daha iyidir attığınız gibi.
İşlemci önemli dediği için intel önermek daha mantıklı bende yazılım sektöründeyim ve amd ler intel kadar iyi performans vermiyorlar workstation da ama oyun için ise amd daha iyidir attığınız gibi.
LUNAR-FENIX4070 oyuncu bilgisayarı INTEL I5-14600K ve GALAX RTX 4070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.