i7 14700HX vs R7 8840h

Şimdiden kimse bir şey diyemez optimizasyon tahminleri dışında. İlk çıktığı hali biraz yorucu olabilir ama senin oynadığın oyunların geneli için 1002NT daha mantıklı.
çok teşekkür ederim iyi akşamlar

Şimdiden kimse bir şey diyemez optimizasyon tahminleri dışında. İlk çıktığı hali biraz yorucu olabilir ama senin oynadığın oyunların geneli için 1002NT daha mantıklı.
pardon bir sorum daha olacaktı acaba yine 50k bandında victus modelleri dışında mantıklı laptop varmı sence

Çok teşekkür ederim iyi akşamlar.

Pardon bir sorum daha olacaktı acaba yine 50k bandında Victus modelleri dışında mantıklı laptop var mı sence.

ASUS TUF, MSI Katana, Gigabyte Aorus, Acer Predator Helios Neo gibi modeller var ama Katana kasası beğenilmiyor pek. TUF ısınabilir ama kullanan çok, yardımcı olacak bilgi verecek başka arkadaş çıkar. Helios Neo çok ısınıyor ben hiç beğenmiyorum. Aorus'un ekranı acayip ama şarjdayken pil azalması gibi hikayeleri var fakat çözümü kolaydır herhalde onun servisten yeni adaptör talebi vs. ben 1002NT tercih ederdim yine de.

Mimarlık işlemlerinde kullanmak üzere kapatıp alacağım render için intel dağa önde gibi 1002nt olan bir intel var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…