yns34 Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #11 Selam bende tam olarak bu soruyu sormak için konu açacaktım şansa sende de aynı işlemci varmış sorunu çözebildiniz mi beni oyundan atıyor 3 oyun üst üste zor oynuyorum bilgi verirseniz sevinirim. emoji_bey dedi: Peerless Assassin o işlemciyi soğutamaz. En kalitelisinden bir 360mm soğutma lazım o işlemciye. Genişletmek için tıkla... Selam vallahi bende 360 var ama gene aynı sorun devam ediyor başka bir yolu yok mu bunun işlemciyimi değişeceğiz. Son düzenleme: 15 Aralık 2024
Selam bende tam olarak bu soruyu sormak için konu açacaktım şansa sende de aynı işlemci varmış sorunu çözebildiniz mi beni oyundan atıyor 3 oyun üst üste zor oynuyorum bilgi verirseniz sevinirim. emoji_bey dedi: Peerless Assassin o işlemciyi soğutamaz. En kalitelisinden bir 360mm soğutma lazım o işlemciye. Genişletmek için tıkla... Selam vallahi bende 360 var ama gene aynı sorun devam ediyor başka bir yolu yok mu bunun işlemciyimi değişeceğiz.