i7 14700K - RTX 3070 sistem uyumlu mu?

Mert246567

Hectopat
Yer
Bilecik/Bozüyük
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni bir pc topladım. Sipariş verdim parçaları fakat kurulumu ancak 2-3 ay sonra yapabileceğim. Sonradan uyumsuzluk çıksın istemiyorum. Ben olabildiğince dikkat etmeye çalıştım ama belki gözümden kaçmıştır. Yardım eder misiniz?
Kasa:
Anakart:
İşlemci:
İşlemci Sıvı Soğutucu:
Ekran Kartı:
Bellek:
Güç Kaynağı:
SSD:
Monitör:

Bir de monitörde Amd FreeSync Premium varmış. Nvidia ekran kartıyla bu monitörü kullanmamda sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim :)

İncehesaptan olması şart mı? Alınmaz bu sistem özellikle o PSU patlayabildiği için.
hocam neden alınmaz? Parçaların çoğu incehesapta daha ucuzdu ve piyasada 14.nesil destekleyen anakart fazla göremedim ben. PSU da haklısınız fakat v2 versiyonlarında o sorun çözüldü. Benim aldığım da v2 versiyon.

hocam neden alınmaz? Parçaların çoğu incehesapta daha ucuzdu ve piyasada 14.nesil destekleyen anakart fazla göremedim ben. PSU da haklısınız fakat v2 versiyonlarında o sorun çözüldü. Benim aldığım da v2 versiyon.
Toplayınca yaklaşık 58 bin lira gibi bir fiyat çıkıyor hocam en kötü 4070 Ti, bir ihtimal 4080 bile toplanabilir.

Toplayınca yaklaşık 58 bin lira gibi bir fiyat çıkıyor hocam en kötü 4070 Ti, bir ihtimal 4080 bile toplanabilir.
Hocam bu sefer de işlemciden, kasadan, ssdden, soğutucudan kısmam gerekecek. Bana cpu ağırlıklı bir pc lazım. Gpu ile pek işim olmayacak. Yine de teşekkürler ilginiz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı