Mert246567
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar yeni bir pc topladım. Sipariş verdim parçaları fakat kurulumu ancak 2-3 ay sonra yapabileceğim. Sonradan uyumsuzluk çıksın istemiyorum. Ben olabildiğince dikkat etmeye çalıştım ama belki gözümden kaçmıştır. Yardım eder misiniz?
Kasa:
www.incehesap.com
Anakart:
www.incehesap.com
İşlemci:
İşlemci Sıvı Soğutucu:
www.incehesap.com
Ekran Kartı:
Bellek:
www.incehesap.com
Güç Kaynağı:
www.incehesap.com
SSD:
www.incehesap.com
Monitör:
Bir de monitörde Amd FreeSync Premium varmış. Nvidia ekran kartıyla bu monitörü kullanmamda sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim
Kasa:
NZXT H Series H9 Flow CM-H91FW-01 Beyaz ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
MSI PRO Z790-S WIFI DDR5 Intel Z790 Soket 1700 DDR5 6600(OC)MHz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
İşlemci Sıvı Soğutucu:
Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm Siyah RGB İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2T36B.00) - incehesap.com
Bellek:
Kingston Beast KF560C40BBK2/32 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL40 Siyah Gaming Ram (Bellek) - incehesap.com
Gigabyte GP-P850GM V2 850W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fan Power Supply - incehesap.com
Kingston KC3000 SKC3000S/1024G 1TB 7000/6000MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk - incehesap.com
Bir de monitörde Amd FreeSync Premium varmış. Nvidia ekran kartıyla bu monitörü kullanmamda sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkür ederim