i7 14700K RTX 4070 sistem nasıldır?

Bütçe
90000

Vallah bilmiyorum hayatımda denememişim.

Asansör ve pivot yoktu bunda sanırsam. Dell alsın geçsin.
Panelin bit oranı belirtlilmemiş o bütçede tüm monitörlerde asansör vardır. Pivot özelliği tek monitör kullanacak kişi için gereksiz.

2. monitör kullanacak adamda gider 1080P ucuza pivot bi monitör alır.

Veya monitör kolu alır o şekilde kullanır.

Asansör yok.

Ayrıca attığın sistem fena değil ama genede çok fazla şeyden feragat etmesi gerekiyor. 90K verip b650M-K anakart gen 5 desteksiz yarı modüler psu 240mm sıvı soğutma ve CL32 ram alması fazla gereksiz. kasa da okadar iyi model değil malesef.

Baktım asansörü var.

Kasa iyi gayet geniş ve havadar. 360mm radyatör desteği yok ama.

Sistem gayet iyi.

Bence bunu alsın düşünmeden.

Cl32 falan önemsiz olabilir doğru ama 6000 mhz en uygunu buydu.

b650 m k kötü anakart değil.

Arada sadece 4K farka b650 tomahawk anakart - 360mm sıvı soğutma - Tam modüler gen 5 psu'ya sahip daha geniş bir kasa ve daha iyi bir ram'e bence değer. Dediğim gibi arada çok fark yok sadece 4000TL farka alacak benim dediğim kasayı alırsa.

bu dediğim özelleştirmeleri hazır bir sisteme koysan o sistemde 92-93k fiyat isterlerdi.

Dediğim gibi sistem iyi ama az bütçe farkına çok daha iyi özellikli ürünler alabiliyorsun.

Bu arada anakarta da kötü demedim ama gidip 80K vereceğim kasaya da B650 serisinin en giriş seviyesi anakartı da takmam.

Son düzenleme:
Kasanın 360mm soğutma takılabilmesi harici +sı yok. Onun haricinde anakart daha iyi ve psu'daki tam modülerlik farkı var. Arkadaşın bütçesi max kaç k olur bilmiyoruz.

Kasanın 360mm soğutma takılabilmesi harici +sı yok. Onun haricinde anakart daha iyi ve psu'daki tam modülerlik farkı var. Arkadaşın bütçesi max kaç k olur bilmiyoruz.
Arkadaş 90K bütçe koymuş attığım kasa ve monitör 92K oluyor zaten.

Ayrıca tam modüler olması dışında Gen 5 bir psu benim attığımdaki. Direk yeni nesil güç girişi sunuyor.

Kasanın 360mm soğutma takılabilmesi harici artısı yok. Onun haricinde anakart daha iyi ve PSU'daki tam modülerlik farkı var. Arkadaşın bütçesi Max kaç k olur bilmiyoruz.

Hocam açıkçası kendimi zorlayarak 100kya kadar çıkabilirim en fazla. 90k yazmamın sebebi klavye, mouse, kulaklık, koltuk gibi ekipmanları da alacak olmam. Onlarla birlikle 100kyı geçmeyeyim diyordum.

Hocam açıkçası kendimi zorlayarak 100kya kadar çıkabilirim en fazla. 90k yazmamın sebebi klavye, mouse, kulaklık, koltuk gibi ekipmanları da alacak olmam. Onlarla birlikle 100kyı geçmeyeyim diyordum.
Tamam 92'ye attığım şekilde alın gerisi zaten okadar fazla tutmaz.

Attığım sistem artı Gigabyte monitör.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…