i7 14700K, RTX4060Ti sistemin parçaları nasıl?

Bütçe
50*55

mrjelibon60

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ortalama 50 k civarı bir bütçe ile sistem toplamak istiyorum sadece kasa olarak.
Şu anlık aklımdaki parcalar şu şekilde.

Ekran kartı:
Palit RTX 4060 Ti jetstream NE6406T019T1-1061j 128 bit GDDR6 16 GB ekran kartı.
İşlemci:
Intel i7-14700K yirmi çekirdek 3.40 GHz kutulu işlemci.
Anakart:
Colorful Battle-AX B760M-Plus V20 Intel LGA1700 DDR5 Micro ATX anakart.
RAM:
Patriot Viper Venom 32 GB (2x16) 6000 MHz CL30 pVV532G600C30k DDR5 RAM.
PC kasa ve guc kaynağı:
XPG valor mesh siyah RGB mid Tower 750W 80+ Gold Gaming kasa.

Sizce daha performanslı bir sistem için hangi parçalarda değişiklik gösterebilirim?

Bu şekilde özelleştirip alın.

M.2 kısmında KC3000 seçmenizi öneririm. Çok kaliteli bir M.2, DRAM'de mevcut. Kasa olarak XPG olanı seçmeniz daha iyi olacaktır. Ekran kartı olarak INNO3D modeli daha serin çalışıyor. Bellek olarak da Lexar alınmaz, onun yerine XPG olanı seçebilirsiniz. Ekran kartı olarak 4070 Ti Super'e zorlamaya gerek yok çünkü 8 k fiyat farkı verecek kadar performans farkı mevcut değil. Arkadaşın ki 53K civarı tutuyor bence zorlamaya gerek yok.

peki şuanki butce ile yani 50 lık bir butce ile sistemi toplamak isterseniz hangi parcaları secersiniz şuan sectiğiniz parcalar 39 civarı oluyor

Peki şu anki bütçe ile yani 50'lık bir bütçe ile sistemi toplamak isterseniz hangi parcaları secersiniz şu an sectiğiniz parcalar 39 civarı oluyor

Hocam, 53K gibi bir şey tutuyor.
Yanlış fiyata bakmışsınız.
Attığım sistemi fotoğraftakiler gibi özelleştirin o özelleştirilmemiş fiyatı.

54.382 TL.

kafam cok karıştı attığın işlemci ile benm işlemci arasında cok fark var gibi görünüyor şuan kullandığım sistemde var bu sistemi yeğene vericem kendime toplarkende işlemci konusunda i 7 14700k almak istiyorum
ama sorun yaşadığım olay dar boğaz yaparlarmı dengeli olurmu

2K ve 4K da darboğaz yapmaz. 1080p de 4070 Super ile yapmaz, 4070 Ti Super ile biraz yapabilir. Bence attığım sistem daha mantıklı SSD ve işlemcisi aynı. Benimkinin RAM'leri daha iyi ekran kartı daha iyi. Attığım güç kaynağı rahatça yeterli gelir zaten. XPG Pylon ile bir sürü konu açıldı. Kötü olduğunu kimse iddia edemez. İncelemeside mevcut. İç yapısı kaliteli, korumaları bolca var ve 750W verebiliyor. 7500F-7600 için sıvı soğutma yerine kule tipi almak daha mantıklı. Bu sayede 4070 Ti Super alabiliyoruz. Arkadaşın attığı anakart daha iyi ama 7500F-7600 için anakartın bir önemi yok. Bir de NVIDIA almanız şart mı?

Attığım sistemdeki ekran kartı yerine bunu alırsanız işlemciyi upgrade yapabiliyorsunuz. Bence gerek yok ama siz bilirsiniz. Kalan parayada B650 Gaming Plus alabilirsiniz.

Toplam 54.272 TL.

Bir önceki attığım sistem daha mantıklı.

Son düzenleme:
nvidia şartım yok ama şimdiye kadar hep onu kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…