i7 14700K sistem mi yoksa RTX 4070 Ti Super sistem mi?

beke

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya'dan bilgisayar satın alacağım parçaları değiştirirken iki seçenek arasında kaldım. Bütçem gereği RTX 4070 Ti Super ve Intel i7 14700K arasında kaldım.
Ya AMD Ryzen 5 8400F ve RTX 4070 Ti Super alacağım ya da, Intel i7 14700K ve RTX 4070 Super alacağım. Bu iki farklı sistemin fiyatları aşağı yukarı aynı. Hangisi daha iyi performans verir emin değilim. Oyun oynayan biriyim ancak her şey de oyun değil benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
4070Ti Super ve 8400F işlemcisi yerine yapabiliyorsanız 7500F yapıp alsanız daha iyi olur

4070 Ti ve 4070 Ti Super arasında çok fark olacağını sanmıyorum olursa 5-10 FPS olur, her zaman oyun oynamayacağım başka işlerle de uğraşacağım dersen bence i7 ve 4070 Super sistemi al.

Ben de öyle düşünüyorum aslında. Ekran kartları arasındaki fark ve işlemciler arasındaki fark düşünüldüğünde burda elimi işlemciden yana oynamak daha mantıklı geliyor.

12gb vram size yetecekse işlemcisi iyi olanı alın

bahsettiğiniz sistem ne kadar ? bütçeniz ne kadar

Bu sistem ilk çıktığında 48k falandı , f/p 4070ti süper sistem de bekleyebilirsiniz.
Böyle bir seçenek de belki olabilir araştırıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…