i7 14700K sistem nasıldır?

Bütçe
80000 - 90000

Ömerq

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ilk defa sistem toplayacağım için çok fazla fikir sahibi değilim sadece 1-2 haftadır araştırmalarım sonucu bütçem doğrultusunda bu sistemi video işlerim ve oyun oynamak için kafamda oluşturdum. Sistem darboğaz yapar mı, sıvı soğutucu i7 14700K için yeterli olur mu birbiriyle uyumsuz parçalar var mı gibi sorular kafamda soru işareti bırakmasın diye sizlere sormak istedim. Şimdiden yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.

• İşlemci: Intel i7 14th 14700k.
  • Ekran kartı: ASUS proart RTX 4070 Ti Super 16 GB GDDR6X 256bit 2670MHz OC.
  • Anakart: MSI B760M Intel B760 soket 1700 DDR5 7800MHz M.2
  • RAM: XPG Lancer Blade beyaz DDR5 6400MHz CL32 32 GB dualkit.
  • Kasa/PSU: DeepCool CH560 850W +80 Gold mesh.
  • Sıvı soğutucu: DeepCool LT720 360mm Intel(1700p) uyumlu.
  • SSD: Kioxia 2TB Exceria Pro NVMe M.2 (7300 okuma - 6400 yazma)

Son düzenleyen: Moderatör:
Birbiriyle uyumsuz parça yok, PSU besler kasayı, darboğaz olmaz.

Sıkıntı görünmüyor.

işlemci sağlam son nesil i7 darboğaz marboğaz yapmaz rahat ol .

sistem perfekto, hayırlı olsun kazasız belasız .

İçerik oluşturucular için geliştirilen ekran kartlarının üstünlükleri ve ayrıcalıkları nedir tam olarak bilmiyorum fakat aynı işi daha ekonomik fiyat ile görebilecek ve aynı soğutma performansını sergileyebilecek ekran kartları varsa onları tercih edin derim.

Yanılmıyorsam genel olarak studio driverları daha verimli çalışıyor diye biliyorum . Fiyat konusunda da iş için alacağımdan ötürü benim için render hızı daha çok iş demek, bu sebeple fiyatı zorlayabildiğim kadar zorluyorum zaten daha ram takviyesi vs. yapmam gerekiyor önerilerin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…