DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #1 Olay üstde G1610'dan i7 2600'e geçtim ama 4 Core 8MB olan işlemci 1 Core 2 MB oldu Windows falan açamıyorum (eski işlemci ile açtım PC'yi)
Olay üstde G1610'dan i7 2600'e geçtim ama 4 Core 8MB olan işlemci 1 Core 2 MB oldu Windows falan açamıyorum (eski işlemci ile açtım PC'yi)
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 6 Şubat 2023 #2 DemoRean dedi: Olay üstde G1610'dan i7 2600'e geçtim ama 4 Core 8MB olan işlemci 1 Core 2 MB oldu Windows falan açamıyorum (eski işlemci ile açtım PC'yi) Genişletmek için tıkla... BIOS güncel mi?
DemoRean dedi: Olay üstde G1610'dan i7 2600'e geçtim ama 4 Core 8MB olan işlemci 1 Core 2 MB oldu Windows falan açamıyorum (eski işlemci ile açtım PC'yi) Genişletmek için tıkla... BIOS güncel mi?
DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #3 SerdarEdition dedi: BIOS güncel mi? Genişletmek için tıkla... emin değilim
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 6 Şubat 2023 #4 DemoRean dedi: Emin değilim Genişletmek için tıkla... BIOS sürümünüzü kontrol edin günceli varsa eğer güncellemeyi biliyorsanız BIOS Update yapın.
DemoRean dedi: Emin değilim Genişletmek için tıkla... BIOS sürümünüzü kontrol edin günceli varsa eğer güncellemeyi biliyorsanız BIOS Update yapın.
DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #5 hocam olay şöyle pc i7 ile tam açılırken aşırı ısınmadan galiba kendisini kapatıyor bios menüsünde sistem yetersizliğinden kapanırmı?
hocam olay şöyle pc i7 ile tam açılırken aşırı ısınmadan galiba kendisini kapatıyor bios menüsünde sistem yetersizliğinden kapanırmı?
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 6 Şubat 2023 #6 DemoRean dedi: Hocam olay şöyle PC i7 ile tam açılırken aşırı ısınmadan galiba kendisini kapatıyor BIOS menüsünde sistem yetersizliğinden kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu tam oturtuyorsunuz değil mi? Termal macun sürdünüzmü işlemciyi takdıktan sonra?
DemoRean dedi: Hocam olay şöyle PC i7 ile tam açılırken aşırı ısınmadan galiba kendisini kapatıyor BIOS menüsünde sistem yetersizliğinden kapanır mı? Genişletmek için tıkla... Soğutucuyu tam oturtuyorsunuz değil mi? Termal macun sürdünüzmü işlemciyi takdıktan sonra?
DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #7 SerdarEdition dedi: Soğutucuyu tam oturtuyorsunuz değil mi? Termal macun sürdünüzmü işlemciyi takdıktan sonra? Genişletmek için tıkla... evet.
SerdarEdition dedi: Soğutucuyu tam oturtuyorsunuz değil mi? Termal macun sürdünüzmü işlemciyi takdıktan sonra? Genişletmek için tıkla... evet.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 6 Şubat 2023 #8 DemoRean dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... BIOS sürümün nedir? Bir de anakartın nedir?
DemoRean Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2023 #9 SerdarEdition dedi: BIOS sürümün nedir? Bir de anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... anakartım h61 sitelerden bulmaya çalışıyorum bios bilmiyorum ama çok eski ben biosu hangi işlemci ile güncellersem doğru olur mesela g1610 ilemi yoksa i7 olanlamı
SerdarEdition dedi: BIOS sürümün nedir? Bir de anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... anakartım h61 sitelerden bulmaya çalışıyorum bios bilmiyorum ama çok eski ben biosu hangi işlemci ile güncellersem doğru olur mesela g1610 ilemi yoksa i7 olanlamı
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.919 Çözümler 245 6 Şubat 2023 #10 DemoRean dedi: Anakartım H61 sitelerden bulmaya çalışıyorum BIOS bilmiyorum ama çok eski Ben BIOS'u hangi işlemci ile güncellersem doğru olur mesela G1610 ile mi yoksa i7 olanlamı Genişletmek için tıkla... i7 de cihaz kapanıyor diyorsun haliyle güncelleyemezsin. Cihazın kapanmaması gerek güncelleme esnasında. Ayrıca hiç güncellemediysen tanıdık bir teknik servis varsa ona götürüp detaylı test ettirebilirsin.
DemoRean dedi: Anakartım H61 sitelerden bulmaya çalışıyorum BIOS bilmiyorum ama çok eski Ben BIOS'u hangi işlemci ile güncellersem doğru olur mesela G1610 ile mi yoksa i7 olanlamı Genişletmek için tıkla... i7 de cihaz kapanıyor diyorsun haliyle güncelleyemezsin. Cihazın kapanmaması gerek güncelleme esnasında. Ayrıca hiç güncellemediysen tanıdık bir teknik servis varsa ona götürüp detaylı test ettirebilirsin.