i7 2600 bilgisayar ile PS4 Pro takaslanır mı?

scaex

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar iyi günler. Bugün bana bir teklif geldi ve alıp almamakla kararsızım.
Özellikleri:
i7 2600 işlemci.
16 GB RAM.
650 walt PSU.
RX 580 8 GB MSI ekran kartı.
500 GB hard disk.
250 GB SSD vardır.
75 Hz CBox monitör.
Ben PlayStation 4 Pro vereceğim. Sizce alınır mı?

i7-2600 bayağı yaşlı bir işlemci, yeni nesil oyunlarda darboğaz yapabilir

PS rahatlığı yok hocam pc oyunlarında, ayrıca oyunların hepside paralı, ps'dan geçilmez bu pc ye, hem pc hem ps olsa tamam derdim

Herkesin onceligi farkli ama PS 4 Pro her zaman satilabilecek bir cihaz. Bu PC'nin muhtemelen son kullanicisi olursun.

PS rahatlığı yok hocam pc oyunlarında, ayrıca oyunların hepside paralı, ps'dan geçilmez bu pc ye, hem pc hem ps olsa tamam derdim
hocam psdeki oyunların fiyatları malum hocam bilgisayara vb heves ettim bilmiyorum ya

Hocam psdeki oyunların fiyatları malum hocam bilgisayara vb heves ettim bilmiyorum ya.

PC istiyorsan İtopya'da doğum günü fırsatları vardı hocam orada güzel 4060'lı bir sistem vardı onu taksitle alabilirsin.

PC istiyorsan İtopya'da doğum günü fırsatları vardı hocam orada güzel 4060'lı bir sistem vardı onu taksitle alabilirsin.

Hocam ben ticaret yapa yapa PS4 Pro aldım onun değerinde bir takaslık PC arıyorum ama kimse takas etmiyor: C

Hocam ben ticaret yapa yapa PS4 Pro aldım onun değerinde bir takaslık PC arıyorum ama kimse takas etmiyor: C

PS de oyunlar pahalı PC de daha da pahalı önerim onu satıp Xbox konsolu al veyahut bir Xbox series gibi güzel konsollara takas etmen. En azından orada game Pass ile daha fazla oyunu daha iyi kaliteye oynarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…