i7 2600 Bilgisayarımı Upgrade Etmeye Nerden Başlamalıyım?

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımı ufak ufak upgrade etmek istiyorum, fakat öğrenci insanız öyle fazla paralar veremem yavaş yavaş para biriktire biriktire birşeyler yapmak istiyorum, sizce nereden başlamalıyım? Önerdiğiniz donanımlar nelerdir?

Önereceğiniz anakart nedir? Bütçe pek önemli değil öyle yada böyle bulurum fakat uygun olursa iyi olur. Ayrıca anakartı aldığım yerde taktırabilirmiyim montajı nasıl olur?

Eğer hemen oyun oynamak istiyorsan önce ekran kartını değiştir. Anakartı biraz erteleyebilirsin. Ama @MF ' ın dediği gibi anakartını sonra mutlaka değiştirmelisin.

Fiyatı gayet güzel geldi bana. Almayı düşünüyorum, montajını vatan bilgisayar yapar mı? Ayrıca bu anakart beni ne kadar idare eder?

Montajını vatanda yaparlar. Ama ne kadar süre götüreceğini bilmiyorum. Ekran kartını üst düzey almazsan, yani işlemci ile darboğaz yapmazsan ekran kartının götürdüğü yere kadar götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…