İkisi de görünmüyor. SSD'yi harici adaptörüme bağladım. İlk yazma işlemini tamamladım. İkinci sefer açıp Clover Boot menüsünden SSD'yi seçtiğimde elma logosu geliyor ve donuyor. Burada tıkandım kaldım.
08 Şubat 2020 tarihi itibari ile OsxAptioFix sürücüleri birlikte UEFI klasöründe yer almaktadır. USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> içerisinde yer alan OsxAptioFix3Drv.efi isimli dosyayı; USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> UEFI...
08 Şubat 2020 tarihi itibari ile OsxAptioFix sürücüleri birlikte UEFI klasöründe yer almaktadır. USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> içerisinde yer alan OsxAptioFix3Drv.efi isimli dosyayı; USB bellek --> KEALOSEFI bölümü --> EFI --> CLOVER --> drivers --> UEFI...
Clover ekranında space tuşuna basıp "verbose" seçeneğine tik atın ardından kurulumu bootlayın. Kaldığı yeri atın. Ek olarak config seçiyorsunuz değil mi?
Clover ekranında space tuşuna basıp "verbose" seçeneğine tik atın ardından kurulumu bootlayın. Kaldığı yeri atın. Ek olarak config seçiyorsunuz değil mi?
Tekrar merhaba. @tristessehivernale sadece USB 2.0 kullanıyorum. 10146 sürümünü kullanıyorum. 10146 sürümünü tekrar indirip kurdum. Bu sefer birinci yükleme ekranını sorunsuz geçtim. Hatta bütün diskleri gördü. HDD den boot etmeye geldiğimde ise ekteki sorun geldi. Bu yolu denedim olmadı. [Çözüm] macOS End Random Seed Problemi (Yeni) - Technopat Sosyal
Maalesef slide=0 eklendiğinde de kernel cache 0x9 hatası alıyorum. Bu siteden aldığım imajları kullanıyorum. İşlemcim i7 2600 config dosyasıyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba? İşlemcimle uyumlu bir config dosyası yapma şansınız var mı acaba?
Maalesef slide=0 eklendiğinde de kernel cache 0x9 hatası alıyorum. Bu siteden aldığım imajları kullanıyorum. İşlemcim i7 2600 config dosyasıyla ilgili bir sıkıntı olabilir mi acaba? İşlemcimle uyumlu bir config dosyası yapma şansınız var mı acaba?
Başka bir siteden aldığım EFI dosyaları ile sorunu geçtim. Ancak sistem açılıyor HDMI'dan görüntü ve ses alıyorum fakat ekran beyaz. Nasıl aşarım bu sorunu?