i7 2600 CPU ve Intel DQ67OW kurulumda takılma

Kurulum yaptıktan sonra mı ekran beyaz yoksa bootlandığında mı bu şekilde kalıyor?
Sistemi USB ile boot edip HDD ile başlattıktan sonra son kurulum ekranında beyaz ekran alıyorum. Sistem için isim falan girdiğimiz ekranda. İlk mouse gözüküyor beyaz ekranda tıklıyorsun mouse ikonu da kayboluyor boş beyaz ekranda kalıyorsun. Ama tuşlara basınca ses çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnjectEDID ve InjectATI seçili olarak yaptım yaptım hala aynı.

Safe mode -x olarak ta denedim o zaman da kernel cache 0x9 alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu dosyayı ZIP'ten çıkart ve USB / Efı / Clover / Kext / Others içine at.
Config dosyanda uygun SMBIOS'lar ile dene.

Deneyeceğim. Kext stall (0.1.2) (240s) AppleACPICPU işlemlerinde toplam 12 dakika kaybediyorum. Bu normal midir acaba ?

Son düzenleme:
O kadar beklemek normal değil.
Verdiğiniz Kext dosyalarını EFi/Clover/Kext içine attım ama bir işe yaramadı. Config dosyasını da osx sitesindeki config düzenleyici den i7 Sandy Brige olarak seçip denedim. Ama maalesef olmadı. Kext stall Appleacpıcpu nun bekleme süresi her seviye için 240s gözüküyor, 0,1,2 3 defa tekrar ediyor yani 12 dakika ön tanımlı gibi duruyor. Bunu da değiştirebileceğimiz bir yer olabilir mi ?
Geç açılmayı çözdüm. OsxAptioFix3drv.efi dosyasını kullanmayınca EndRandomSeed hatası alıyorum. Kullandığımda da KernelCache0x9 hatası alıyorum. KernelCache0x9 hatasını aşmak içinde internetten bulduğum AptioMemoryFix.efi dosyasını kullanmak zorunda kalıyorum. Beyaz ekran sorunu da AptioMemoryFix.efi dosyasından kaynaklandığını düşünüyorum. Nasıl aşıcam bunları ?
AptioMemoryFix.efi : AptioMemoryFix
OsxAptiofix3drv.efi : OsxAptioFix3Drv

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…