İ7 2600 Ekstra RAM Yükseltme

RecepReis

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Benim 8 yıldır kullandığım Intel Core İ7 2600 işlemci sahibim. SSD aldığımda bilgisayara format attım ve o gündür bilgisayarım da dar boğaz oluyor. RAM artırmak istiyorum. Şu anda ADATA marka 4x2 8Gb DDR3 RRAM m sahibim. Bu sisteme 4x2 şeklinde 8Gb RAM daha eklemek istiyorum. Marka farkı olsa sorun olur mu ? İntel sitesinde galiba desteklemiyor gözüküyor. Eğer RAM alırsam takarsam her hangi bir sorun ile karşılaşır mıyım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınızın ve RAM'lerinizin modellerini atarsanız daha çabuk yardımcı olunabilir.

Bir sorun olmaz muhtemeldir ki elinizdeki ramler cl9 dur. yeni alıp takacağınız ramde her ne olursa olsun 1333mhz de çalışacağını düşünürsek sorun yaşamazsınız. Lakin dar boğaz ile kastınız nedir onu bir açıklamanızda fayda var. Ram yetersizliğini kast ediyorsanız tavsiyem 2x8 gb şeklinde ve mhz daha yüksek ramlere yönlenmeniz faydalı olacaktır. Ddr3 2400 mhz e kadar ram mevcuttur.

Şuan da kullandığım Ram 8Gb (4x2) Adata 4GB 2RX8 PC3-10600U-999 1333Mhz modeli. Anakartım P8H67-M PRO. Dar boğaz ise RAM kullanım miktarından oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…