Daha önce i3-2120 Kullanıyordum değiştirdim i7-2600 taktım. Ama değişen hiçbir şey olmadı testler aynı şekilde düşük çıkıyor. Ekran kartı da yeni olmasına rağmen.
Sorun nedir sizce ne yapmalıyım? Tek oynadığım oyun CS:GO ve 20'lerde FPS alıyorum. Acaba RAM tarafı mı sıkıntılı? 2 slot 4+2 GB şeklinde kullanıyorum.
Gt 730 kaynaklı gibi duruyor ama emin olmak için MSI Afterburner açıp oyun içi GPU, CPU, RAM kullanım değerleri görünecek şekilde buraya resim atın, sorunun kaynağını anlamaya çalışalım.
Görünüşe bakılırsa işlemcinin ruhu duymuyor ama ekran kartı cayır cayır kullanımda. GT 730 zaten video izlerken bile %30 kullanıma ulaşıyor donanım hızlandırma açıkken. Mümkünse başka kart ile deneyin. Veya ayarları düşürmeyi deneyin oyunda.
Görünüşe bakılırsa işlemcinin ruhu duymuyor ama ekran kartı cayır cayır kullanımda. GT 730 zaten video izlerken bile %30 kullanıma ulaşıyor donanım hızlandırma açıkken. Mümkünse başka kart ile deneyin. Veya ayarları düşürmeyi deneyin oyunda.
Ekran kartı kullanımınız yüzde 99'a vurmuş durumda. Yani tam güç kullanılıyor. Ekran kartı yükseltmesi yaparak ancak FPS'i artırabilirsiniz. Bu arada ekran kartını yükseltirseniz RAM'de yetersiz gelmeye başlayacaktır. O da sınıra doğru yaklaşmaya başlamış.