Ben şu anki sistemime yeni ekran kart alacağım. Bana önerdiğiniz RX560 ekran kartı önerebilir misiniz? Varsa anakarttan beslenen bir ekran kartı olsun sistemim: i7 2600 DDR3 16 GB RAM.) busisteme göre bir RX560 istiyorum.
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Sapphire RX 560 Pulse 11267-18-20G 128 Bit GDDR4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Anladım, güç bağlantısı olmayan model istiyorsun. Bu model bulduğum en ucuz RX 560 modeli ancak 1 tane 6 pin güç bağlantısı var. Neden güç bağlantısı istemiyorsun?
Anladım, güç bağlantısı olmayan model istiyorsun. Bu model bulduğum en ucuz RX 560 modeli ancak 1 tane 6 pin güç bağlantısı var. Neden güç bağlantısı istemiyorsun?
Bazılarında geliyor, bazılarında gelmiyor. Bundan çıkıyor mu bilmiyorum ama kasanda 6 pin güç bağlantısı yoksa şu ürünü alabilirsin. Elindeki PSU'yu belirtir misin?