P Predat0rs Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 254 22 Mart 2023 #21 Rustin Cohle dedi: i5 3470 ve GTX 950 tabanlı bir sistem toplanabilir. Genişletmek için tıkla... i7 daha iyi değilmidir? Kaça gelir?
Rustin Cohle dedi: i5 3470 ve GTX 950 tabanlı bir sistem toplanabilir. Genişletmek için tıkla... i7 daha iyi değilmidir? Kaça gelir?
Kartellmeto Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 445 Çözümler 5 Yer Istanbul - Newcastle Tyne Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2023 #22 Rdr2 oynayamazsınız o testlere bakıpta almayın pişman olursunuz.
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 22 Mart 2023 #23 Predat0rs dedi: i7 daha iyi değilmidir? Kaça gelir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En azından ekran kartı daha iyi ve R7 240'a göre çok daha performanslı.
Predat0rs dedi: i7 daha iyi değilmidir? Kaça gelir? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En azından ekran kartı daha iyi ve R7 240'a göre çok daha performanslı.
P Predat0rs Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 254 22 Mart 2023 #24 Kartellmeto dedi: Rdr2 oynayamazsınız o testlere bakıpta almayın pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Testlere bakıyorum ama aslında bütçeme uygun diye düşündüm. Berk Chelik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En azından ekran kartı daha iyi ve R7 240'a göre çok daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Bu kasayı alsam kartı satıp kart eklemesi yapsam nasıl olur?
Kartellmeto dedi: Rdr2 oynayamazsınız o testlere bakıpta almayın pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... Testlere bakıyorum ama aslında bütçeme uygun diye düşündüm. Berk Chelik dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et En azından ekran kartı daha iyi ve R7 240'a göre çok daha performanslı. Genişletmek için tıkla... Bu kasayı alsam kartı satıp kart eklemesi yapsam nasıl olur?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 22 Mart 2023 #25 Predat0rs dedi: i7 daha iyi değil midir? Kaça gelir? Genişletmek için tıkla... Modeller i7, i5 diye daha iyi veya kötü olmuyorlar. Nesiller, farklı modeller var.
Predat0rs dedi: i7 daha iyi değil midir? Kaça gelir? Genişletmek için tıkla... Modeller i7, i5 diye daha iyi veya kötü olmuyorlar. Nesiller, farklı modeller var.
P Predat0rs Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 254 22 Mart 2023 #26 erme dedi: Modeller i7, i5 diye daha iyi veya kötü olmuyorlar. Nesiller, farklı modeller var. Genişletmek için tıkla... Anladım da hocam iki i5 sordum 5K'den aşağı veren yok, buna ram yada başka kart eklemesi yapsak yine iyi olmaz mı? kart 4 gbmiş bu arada ben yalnış yazmışım.
erme dedi: Modeller i7, i5 diye daha iyi veya kötü olmuyorlar. Nesiller, farklı modeller var. Genişletmek için tıkla... Anladım da hocam iki i5 sordum 5K'den aşağı veren yok, buna ram yada başka kart eklemesi yapsak yine iyi olmaz mı? kart 4 gbmiş bu arada ben yalnış yazmışım.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 22 Mart 2023 #27 Predat0rs dedi: i7 daha iyi değil midir? Kaça gelir? Genişletmek için tıkla... Ortalama 3000 civarına pazarlık ile getirilebilir fiyat performans parçalar ile.
Predat0rs dedi: i7 daha iyi değil midir? Kaça gelir? Genişletmek için tıkla... Ortalama 3000 civarına pazarlık ile getirilebilir fiyat performans parçalar ile.
P Predat0rs Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 254 22 Mart 2023 #28 Rustin Cohle dedi: Ortalama 3000 civarına pazarlık ile getirilebilir fiyat performans parçalar ile. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartına ve ram destek sağlasam?
Rustin Cohle dedi: Ortalama 3000 civarına pazarlık ile getirilebilir fiyat performans parçalar ile. Genişletmek için tıkla... Sadece ekran kartına ve ram destek sağlasam?
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.805 Çözümler 26 Yer Muğla 23 Mart 2023 #29 Predat0rs dedi: Sadece ekran kartına ve RAM destek sağlasam? Genişletmek için tıkla... Neden 2.nesil i7 diye tutturuyorsunuz bilmiyorum fakat illa i7 olsun diyorsanız i7 3770 GTX 750 Ti sistem kurun o bütçelere.
Predat0rs dedi: Sadece ekran kartına ve RAM destek sağlasam? Genişletmek için tıkla... Neden 2.nesil i7 diye tutturuyorsunuz bilmiyorum fakat illa i7 olsun diyorsanız i7 3770 GTX 750 Ti sistem kurun o bütçelere.
P Predat0rs Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 254 23 Mart 2023 #30 Rustin Cohle dedi: Neden 2.nesil i7 diye tutturuyorsunuz bilmiyorum fakat illa i7 olsun diyorsanız i7 3770 GTX 750 Ti sistem kurun o bütçelere. Genişletmek için tıkla... hazır kasa diye hocam şuan tek tek toplamam daha fazla tutacak
Rustin Cohle dedi: Neden 2.nesil i7 diye tutturuyorsunuz bilmiyorum fakat illa i7 olsun diyorsanız i7 3770 GTX 750 Ti sistem kurun o bütçelere. Genişletmek için tıkla... hazır kasa diye hocam şuan tek tek toplamam daha fazla tutacak