4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.005 Çözümler 6 4 Nisan 2024 #11 Vermeil dedi: Tam emin değilim bilgisayar açılınca bıraktım öyle. Cumartesi macun gelince bakarim tekrardan Suan bilgisayari uzun sure açık tutmakta istemiyorum fazla ısınıyor macun az oldugu için Genişletmek için tıkla... Evet hocam kullanma mümkünse. 85 üstü dereceler çok sıkıntı.
Vermeil dedi: Tam emin değilim bilgisayar açılınca bıraktım öyle. Cumartesi macun gelince bakarim tekrardan Suan bilgisayari uzun sure açık tutmakta istemiyorum fazla ısınıyor macun az oldugu için Genişletmek için tıkla... Evet hocam kullanma mümkünse. 85 üstü dereceler çok sıkıntı.
Vermeil Centipat Katılım 2 Eylül 2023 Mesajlar 134 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2024 #12 487218 dedi: Evet hocam kullanma mümkünse. 85 üstü dereceler çok sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam teşekkür ederim.
487218 dedi: Evet hocam kullanma mümkünse. 85 üstü dereceler çok sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Tamamdir hocam teşekkür ederim.