Elektrik kesintisi olduğu günden beri bilgisayarım açılmıyordu, forumda arama yaptım biraz ve PSU değiştirmem gerektiğine karar verdim ve yeni PSU aldım. Tüm bağlantılarını yaptım ve hala açılmıyor. Ekran kartını ve SATA kablolarını söküp denedim ve açılmadı. Bilgisayarım Grundig marka. i7 2600 işlemci, Foxconn anakart, Sapphire HD6750 ekran kartı.
Elektrik kesintisi olduğu günden beri bilgisayarım açılmıyordu, forumda arama yaptım biraz ve PSU değiştirmem gerektiğine karar verdim ve yeni psu aldım. Tüm bağlantılarını yaptım ve hala açılmıyor. Ekran kartını ve sata kablolarını söküp denedim ve açılmadı. Bilgisayarım Grundig marka i7 2600 işlemci, Foxconn anakart, Sapphire hd6750 ekran kartı.
Grundig marka olmasının eksileri işte. i7 2600 işlemci koymuşlar diğer bileşenler çöp. PSU kendi bozulmamış ise Anakartı bozmuştur anakartta dandik o da bozulmadı ise işlemciyi bozmuş olabilir. Her şey mümkün. Bütün parçalar kötü.
Her şey mümkün ama büyük ihtimalle ana kartın bozulmuş olabilir zaten işlemcin hariç arkadaşların dediği gibi diğer parçaların çöp. Ana kartın üzerinde ışık gibi bir şey var mı yani ana kartı enerji geliyor mu bir kontrol et eğer güç geliyorsa kasanın aç kapa düğmesi de bozulmuş olabilir.
Her şey mümkün ama büyük ihtimalle ana kartın bozulmuş olabilir zaten işlemcin hariç arkadaşların dediği gibi diğer parçaların çöp. Ana kartın üzerinde ışık gibi bir şey var mı yani ana kartı enerji geliyor mu bir kontrol et eğer güç geliyorsa kasanın aç kapa düğmesi de bozulmuş olabilir.
Ana kartın gitmiş o halde kardeşim. Geçmiş olsun. Güzel bir ana kart alıp değiştirmeni öneriyorum eğer durumun müsaitse tabi. Servise de gönderebilir sin ana kartını ama foxconun ana kartında başın hep ağrır. Tekrar geçmiş olsun. İyi sosyaller.