i7 2600 Sistem farklı kodlarla mavi ekran hatası

sefaynrdg

Centipat
Merhabalar, benim sorunum PUBG oynarken bilgisayarın kilitlenmesi ve değişik kodlarla mavi ekran vermesidir.

PUBG harici hiçbir şekilde mavi ekran verme kitlenme donma sorunu yok. HD Tune ile tarama yaptım hepsi yeşil ve PUBG'yi silip yeniden yükledim değişen bir şey yok. Bu sorun CS:GO ve ETS 2 oynarken yaşanmıyor.

Yaşadığım sorunların bazı kodları şunlar: Kernel Security check failure, IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ve Memory management.

Ben RAM'lerden şüpheleniyorum ama diğer oyunlarda neden problem çıkartmıyor anlamıyorum.

Sistem özellikleri: i7 2600 12 GB DDR3 1333 RAM(4-2-4-2 dizilimi) MSI Gaming X RX570 ekran kartı 1 TB harddisk 360W PSU)

Minidump linki: Yeni klasör (3).rar

Konu: Yazım şeklinde problem varsa affınızı dilerim yardımcı olanlara teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun ekran kartıyla alakalı olabilir.

GTA 5 şu an yüklü değil ancak bu sorun yüzünden temiz kurulum yapmıştım yapmadan önce yüklüydü herhangi bir sorun yoktu.

chkdsk /f /r çalıştırın.
Ses sürücünüzü ve GPU sürücülerinzi DDU uyguladıktan sonra güncelleyin.
Sorun bellek ve disk kaynaklı gösterse de, ekran kartı kaynaklı çoğunlunla.
Eski sisteme güncel kart takarak yükseltebileceğini zannettiniz ve sistem yeterli gelmiyor çöküyor.
Donanımsal güncelleme yapın anakarttan başlayarak. PSU yeterli değilse yükseltin.
Donanımsal yükseltmeleri yapamayacaksanız şimdilik aşırı mavi ekran almadığınız gözüküyor.
Bu şekilde devam edebilirseniz edin yoksa eski ekran kartını takıp Win 7 veya 8.1 ile kullanmaya devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…