i7 2600 sistem nasıl ayaklandırılır?

BayHavalı1903

Femtopat
Daha fazla  
  • Ekran kartım:AMD Radeon R7 200 series
  • İşlemcim: i7 2600
  • RAM: 12 GB RAM.
  • 350W PSU

Bıktım artık bu sistemden. Ne Windows 11 ne Windows 10'u doğru düzgün çalıştırmıyor. Çok sıkıldım işlemcim en azından bir süre daha tutar diye düşünüyorum ama ekran kartım canımı çok sıkıyor. RX 580 veya GeForce GT 1650 takmak istiyorum. Bir de 500W PSU. Ne olur bana yardım edin mavi ekranlarından kaldirmayan uygulamalardanda bıktım. Önerilerinizi bekliyorum ne yapabilirim?

Linux kullanabilirsiniz. Windows yeni cihazlarda bile yavaş çalışıyor.

Sistemde SSD varmı?

SATA SSD alın. Anakart modeliniz nedir?

Sistemde SSD varmı?
Maalesef

2019 Ltsc kurup güncellemeleri kapat yoksa olmaz.
2016 ltsc kurdum kurmaz olaydım çıkamadım ve bilgisayarım mavi ekran vermeye başladi

SATA SSD alın. Anakart modeliniz nedir?
Param yeterse alcam inşallah. Asus tek DDR3 anakart

2019 Ltsc kurup güncellemeleri kapat yoksa olmaz.
Kurmalımıyım bilmiyorum hiç

Bir SSD alarak başlayabilirsiniz, sistemi ve gündelik kullanımı çok daha akıcı hale getirecek. SATA SSD alacaksınız zaten, kaç GB istersiniz?
PSU ve GPU içinde aslında bütçe belirtiseniz değişime uygun parça düşünülebilir ama 5000TL üstü bir bütçeniz varsa sistemi elden çıkarmak daha mantıklı.

Bütçemi 6000tl arası tutmaya çalışıyorum genellikle oyunları fazla indireceğim ne kadar lazım en az hiç bilmiyorum ama sistemi elden çıkarmak cümlesini anlamadım tam

Bu arada kusura bakmayın ceza yemiştim ondan yazamadim

Bu arada kusura bakmayın ceza yemiştim ondan yazamadim.
Sorun değil hocam, cümlenizi alttaki "Nokta, Büyük harf" seçenekleri ile "Düzelt" diyin ki... Yazım kurallarından ceza almayın.

Bütçemi 6000tl arası tutmaya çalışıyorum genellikle oyunları fazla indireceğim ne kadar lazım en az hiç bilmiyorum ama sistemi elden çıkarmak cümlesini anlamadım tam
Elinizdeki sistemi 2.el satıp, yerine 2.el yeni bir sistem toplamayı kast ediyorum. Sonuçta pek iyi bir sistem değil ve 8000TL gibi bir bütçe iş görür AM4 bir sistem toplanabilir. RX 570 ile R5 5500/3600. SSD, RAM gibi parçalarıda sıfır ayarlayabiliriz.

2. el R3 3100 ile RX 570 alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…