İ7 2600 Sistem Upgrade

GhosTab

Hectopat
Daha fazla  
Şu an hali hazırda bir sistemim var ama bana biraz yetersiz geliyor.
Şu anki sistemim;
  • Intel i7 2600 CPU @ 3.40 GHz soket 1155
  • Asus HD7850 2GB GDDR5 256 bit ekran kartı
  • Asus P8H67-M EVO anakart
  • Zeppelin 2x4gb 1333MHz DDR3 bellek
  • Thermaltake 80 plus 775 W PSU

Yapmak istediğim sisteme 2000 TL bütçem var;
  • AMD FX X8 9590 su soğutmalı AM3+ 4.7 GHz ( çok ısınacağını bildiğim için su soğutma)
  • MSI 990FXA GAMING AM3+
  • Kingston 120 GB Hyperx Fury SSD
  • Kingston 2x8 GB 2133 Mhz CL11 XMP PREDATOR
Ekran kartımı biraz daha idare eder diye düşünüyorum, kasa da var.
Bu sistem hakkında düşünceleriniz ne? Daha başka neler önerebilirsiniz?
İşlemci çok güç tüketiyor biliyorum ama PSU onu karşılayabilecekse sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
cpubenchmark.net verileri, youtube FX 9590 vs vs 6700K test videoları, sevgili Recep ve Ali'nin "AMD FX-9590 ile Oyun Testleri" videosunda, bana göre; "9590 ile AMD artı bir kuş konduramamış, biz söylemiyoruz siz anlayın nezaketi" hallerinden edindiğim intiba: işlemci bazında 9590 macerasına girilmez yönünde.
Soket 1151'de kalınabilir düşüncesindeyim.
Sanırım i7 6700K işlemci ve anakart ikilisi 1800TL civarında olsa, 200TL de 8GB Ram olsa 2000TL bütçe tükeniyor. SSD dışarda kalıyor.
Ama yine de her zaman olduğu gibi bütçe detayı son cevabı verecektir.
Olur da planladığın AMD sistemi toplarsan bir masaüstü benchmark, oyun test video görüntüleri yayınlarsan ilgiyle izlerim.

Takıntım oyunları ultra da oynamak. Haziran gibi ekran kartı da almayı planlıyorum. Performans çok daha iyi olucaksa 200 tl SSD için bütçe arttırabilirim. Ben sadece oyun için upgrade yapmak istiyorum. Bu zamana kadar hiç amd sistem toplamıdım. Açıkcası merak ediyorum. Ama paramı da çöpe atmak istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…