İ7 2600 sistem upgrade

mchthrkn

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle bu konuyla ilgili bir çok konunun olduğunun farkındayım fakat benim durumum biraz farklı şu an elimde Asus Essentio CM6850 (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) anakartlı, QuadCore Intel Core i7-2600, 3500 MHz (35 x 100) işlemciye sahip bir bilgisayar var.

2 adet 2GB RAM'e sahip.

Ekran kartı da NVIDIA GeForce 405 (1 GB).

Ekran kartı ve RAM kesinlikle beklentilerimi karşılamıyor açıkcası bilgisayar konusunda çok bilgim yok ama oyunları ultra da oynamak istiyorum.(özellikle yeni çıkanları NFS Deluxe Edition, GTA 5 vb).

Şimdi sorum şu:
3000₺ biriktirip yeni bir PC mi toplayayım yoksa sistemi mi yükseltmeliyim? Toplayacaksam nasıl bir şey toplayabilirim? Veya işlemcim fena değil gibi PC toplayıp ona taksam nasıl olur? Hangisi daha uzun ömürlü olur?

Cevaplarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkür ederim.

Güç kaynağı hakkında bilgi vermemişsin. Ram takviyesi ve güncel bir ekran kartı alman senin için yeterli olur. İşlemcin gayet güçlü.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Güç kaynağının gerekli olabileceğini düşünmediğim için yazmadım. Şuan kasayı açmam mümkün değil arkasında da yazmıyor maalesef. (Tek okuyabildiğim kırmızı kaydırmalı bir düğmedeki 230sayısı)

Bir de işlemci için bir kaçınız olumlu yorum yapmış sizce kaç sene daha baya rahat bir şekilde götürür?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı