i7-2600 sistem yükseltilmeli mi, yenisi mi toplanmalı?

varian

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Şu anki sistemim i7-2600, GeForce 1050 Ti, 16 GB RAM vs. Simdi birkaç parca degistirsem yeterli mi, yoksa sil bastan yeni kasa mi alsam karar veremedim. 20000-30000 arasi bütçe ile yeni kasa toplasam gercekten cok performans farki gorecek miyim? Hatta derseniz ki sunu bunu ekleyin, cok performans artar, o zaman 40000'ne de cikabilirim.
Bilgisayarda oyun da oynuyorum, is de yapiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbette aradaki farkı hissedersin ama burada asıl sorulması gereken soru 40K'ya sistem alacak bir şey yapıyor musun? Yani bilgisayarda tek yaptığın Valorant, CS:GO tarzı rekabetçi oyunlar oynamaksa para israfından başka bir şey olmaz bana kalırsa.

Merhaba,

Şu anki sistemim i7-2600, GeForce 1050 Ti, 16 GB RAM vs. Simdi birkaç parca degistirsem yeterli mi, yoksa sil bastan yeni kasa mi alsam karar veremedim. 20000-30000 arasi bütçe ile yeni kasa toplasam gercekten cok performans farki gorecek miyim? Hatta derseniz ki sunu bunu ekleyin, cok performans artar, o zaman 40000'ne de cikabilirim.

Yaptığınız iş ve oyun 40.000TL'yi hak eder mi?

Merhaba,

Şu anki sistemim i7-2600, GeForce 1050 Ti, 16 GB RAM vs. simdi birkaç parca degistirsem yeterli mi, yoksa sil bastan yeni kasa mi alsam karar veremedim. 20000-30000 arasi bütçe ile yeni kasa toplasam gercekten cok performans farki gorecek miyim? Hatta derseniz ki sunu bunu ekleyin, cok performans artar, o zaman 40000'ne de cikabilirim.

Hocam yanlış yazmış olmayasınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı