İ7 2600 ve GTX 1050 Ti Sistem için PSU Önerisi

Gobenn25

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba drop ve FPS düşüşleri yaşıyorum. PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum, sistemimi yazacağım. Sizce başka bir sorun mu bu? Yoksa PSU'dan mı kaynaklanıyor?

• Ekran kartı: GTX 1050 Tİ Gaming X
  • İşlemci: İ7-2600
  • RAM: 8GB
  • PSU: 400W

Farkındayım işlemcim eski nesil ama GTA V'te düşük ayarlarda 20 ve 58 FPS arası alıyorum, bazen 60'a bile çıkmıyor. Ben sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce sorun neden kaynaklanıyor? PSU önerir misiniz?

Hemen hemen yüksek ayarlarda ve düşük ayarlarda çok bir FPS farkı yok. Yüksekte 50-20 ise düşükte 40-20 arası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba drop ve FPS düşüşleri yaşıyorum. PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum, sistemimi yazacağım. Sizce başka bir sorun mu bu? Yoksa PSU'dan mı kaynaklanıyor?

Farkındayım işlemcim eski nesil ama GTA V'te düşük ayarlarda 20 ve 58 FPS arası alıyorum, bazen 60'a bile çıkmıyor. Ben sorunun PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce sorun neden kaynaklanıyor? PSU önerir misiniz?

Hemen hemen yüksek ayarlarda ve düşük ayarlarda çok bir FPS farkı yok. Yüksekte 50-20 ise düşükte 40-20 arası.
Ben de bu sorunu Arma 3'de yaşıyorum high'den low'a düşürünce 5 fps yükseliyor. Daha sonra Afterburner'ın izleme ekranında farkettim. Nedense Arma 3 oynarken ekran kartı tam performansta çalışmıyor. %40-50 civarı gibi bir kullanımda. Sendeki sorun bu mu bilmiyorum ama psu'dan kaynaklı olduğunu sanmıyorum.

güç kaynağı yetersiz hocam değiştirirsen iyi olur

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı