Atomax 450W 12CM güç kaynağı (12v1: 18A, 12v2: 18A)
Thermaltake Siyah Midtower kasa
Fiyat: 1050TL
Pazarlık ve takas düşünmemekteyim. Yerinde süre kısıtlaması olmaksızın test imkanı sunuyorum. Günümüzdeki çoğu oyunu rahatça yüksek ayarda oynatabilir diye düşünüyorum. CS:GO'da 1024X768 çözünürlükte düşük orta ayarda rekabetçide 250FPS civarı aldığım oldu.
Şehir dışına GET'li satışım olur. İstenirse kasaya güç kaynağı, kasa, ekran kartı gibi farklı parçalar takılabilir. Lakin değişecek parça ile fiyatta da değişme olacaktır.
Değerli cevabınız için teşekkür ederim. Lakin parça bazlı fiyatlarına bakacak olursak piyasa düzeyine göre bu kasanın ederi 1150-1200TL' leri bulmaktadır. Komple sistem halinde ise genelde fiyatta %10-20 değer kaybı olur. Bende ona göre fiyatı belirlemiş olup piyasa da satılan 1100TL bandındaki çoğu kasadan daha iyi kombinasyona sahip olduğunu düşünüyorum.
Unutmamak gerekir ki daha geçen aylar 771 soket Xeon E5450'li sistemler için 900-1000TL fiyat çekenler oluyordu.
Yine de vaktinizi ayırıp yorum da bulunduğunuz için teşekkür ederim.
Merhabalar, sistemin gün içerisinde getli olarak satışı gerçekleşecektir. Sistemde çalışmayan hiçbir nokta yoktur. Elimde i3 2100 ve MSI H67MA-E35 li sistem vardır, bunu size istediğiniz şekilde ayarlayabilirim.
Merhabalar, sistemin gün içerisinde getli olarak satışı gerçekleşecektir. Sistemde çalışmayan hiçbir nokta yoktur. Elimde i3 2100 ve MSI H67MA-E35 li sistem vardır, bunu size istediğiniz şekilde ayarlayabilirim.
İlandaki dış kasa ve ekran kartı satılmadığı için sistemi şu şekilde kombinleyebilirim. I3 2100 işlemci, MSI H67MA-E35(I7 2600 ile farklı anakart tercih edildiği için bu elde kalmıştır) anakart, Corsair Vengeance Pro 4GB DDR3 1600Mhz RAM, Powercolor HD7850 1GB 256Bit ekran kartı, Hitachi 320GB HDD, Platoon sıfır 600W güç kaynağı, Thermaltake siyah midtower kasa. Bu haliyle 750TL'den verebilirim. 8GB istenirse 4GB daha temin edip sisteme takıp 820TL'den sistemi hazır edebilirim.
Bu sadece bir taslaktır isterseniz özelden daha değişik taslaklar hazır edilip detaylı konuşulabilir. Her konuda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım