Satılık i7 2600 ve R9 380x Sistem

fifamods

Hectopat
Daha fazla  
Kasa yakin zamanda ana parçaları yenilenmiş bir şekilde tekrardan dizayn edildi. Performans olarak örneğin GTA V oyununda 1080p ve ultra ayarlarda hiç kasmadan oynayabilirsiniz. Bilgisayarin başlıca donanımı:

Anakart: MSI-7788
Power: 550 + watt
Islemci: Intel core i7 2600 - 3.40Ghz
Ekran karti: Sapphire R9 380x - 4 GB
Ram: 8 GB DDR3
Disk: 1TB HDD + 240 GB SSD

FİYAT : 1850 TL

Son düzenleme:
Bu ekran kartı 8 GB felan değil arkadaşım. Yanlış bilgi verme. Orada yazan ekran kartının Vram'i değil.

Merhaba hocam ekran kartı haricindeki parçalara ve fiyata yorum yapmayacağım. Fakat ekran kartınızın fiyatını 1000 TL baz alarak, sistemin fiyatını belirlediyseniz revize etmenizi tavsiye ederim. Ekran kartınızın Nitro OC olan versiyonları bile 1000 TL ve civarında bulunabiliyor.

Satabilmeniz adına bu yorumu yapıyorum. Hayırlı satışlar.

Bu ekran kartı 8 GB felan değil arkadaşım. Yanlış bilgi verme. Orada yazan ekran kartının Vram'i değil.
Teşekkürler, ilan metnini düzenledim

Hocam sadece bu sene başında sattığım bu fiyatı ben yeni parçalara verdim. Ekran kartı da ben aldığımda yeni çıkmıştı ve zamanında 900 küsür liraya aldım bu kartı. Yani 1.850 bana göre az bile ama sizin görüşünüzde o yönde saygı duyarım tabi, ilginiz için teşekkürler ikinizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…