Merhaba arkadaşlar, öncelikle öneri, tavsiye sorusu değil. İki işlemcinin performans olarak karşılaştırılmasını merak ediyorum, sadece oyun performansı ikisininde stok halini. Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, öncelikle öneri, tavsiye sorusu değil. İki işlemcinin performans olarak karşılaştırılmasını merak ediyorum, sadece oyun performansı ikisininde stok halini. Teşekkürler.
Oyundan oyuna değişir ki bu soru 200 de olabilir 2 de. İnternette karşılaştırma videosu bulamadığım için net bir şey söyleyemeyeceğim fakat tahminimce çok azdır.
Performansına Youtube gibi sitelerden bakabildiğinizi biliyor muydunuz? Konunuzu okudum tabii ki başka biri performans testine bakıp 'Yav aralarında oyun bakımından fazla fark yok i7 2600 sistemi daha ucuza alırım en mantıklısı sonuçta İ7' diye düşünen biri olur diye yazdım.
i5 7500; i7-6700'ün bir nevi Non-Hyperthreaded versiyonu bir işlemci. i7 2600/3770 gibi işlemcilerle de genel anlamda benzer performansa sahip. FPS noktasında da besleyebilecekleri ekran kartı seviyeleri benzer olacağından fazla bir fark olmaz, belki nadir bir iki oyunda ekstra 4 thread avantajı sayesinde 2600/3770 gibi CPU'larla bir tık daha iyi sonuç alınabilir.